roumeliotis

leptokariopoulos

Εμπιστοσύνη στον Μαρτίνς και την ομάδα...

casino loutrakiou
redwell

Η συντέλεια του κόσμου ΔΕΝ ήρθε στις 12 Ιουλίου 2020 με την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς με πολλά παράπλευρα διακυβεύματα αλλά ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ, γιατί ο Θρύλος είχε φροντίσει προ πολλού να "κλειδώσει" τον τίτλο με καθολική αποδοχή ακόμα και από τους εχθρούς ή "εχθρούς" του.

Σίγουρα η εμφάνιση και κυρίως η ήττα από τους Θεσσαλονικείς, προβλημάτισαν αλλά επαναλαμβάνω, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Αν αντί για ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, αυτό της Κυριακής (12/07) ήταν για παράδειγμα ο τελικός του Κυπέλλου, θα είχαμε τη γνωστή "ταρίφα" και τώρα θα πανηγυρίζαμε.

Γιατί είμαι τόσο αισιόδοξος; Επειδή έχω δει άλλα πέντε -πλην του χθεσινού- ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και έχω διαπιστώσει ότι υπό νορμάλ συνθήκες και με ενδιαφέρον αποτελέσματος και από τις δυο πλευρές, αυτός που χαμογελάει και εύκολα μάλιστα, είναι ο Θρυλος.

Προσωπικά δεν χάνω την εμπιστοσύνη μου στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων καθώς την έχουν κερδίσει με όσα μου έχουν δείξει από πέρυσι τέτοιο καιρό μέχρι και τώρα εντός ασβεστένιων γραμμών.

Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, θα μπει στο "χρονοντούλαπο" η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα επιτρέψει να "επιδράσει" αρνητικά ενόψει συνέχειας και δη ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και της ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία για τους '16" του Europa League.

Ηρεμία, προσήλωση στους στόχους που απομένουν και προσωπικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Τουλάχιστον η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο που επιβάλλεται και μας έχει συνηθίσει και αν συμβεί αυτό, η ΑΕΚ δεν θα "γλιτώσει" ενώ και με τη Γουλβς θα ψάξει ο Θρύλος τις πιθανότητές του για πρόκριση.

Πίστη στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες που μας χάρισαν πολλά χαμόγελα μέχρι τώρα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Pitbull

2 σχόλια

  • Clap your hands 7
    Clap your hands 7 Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    008 : μάγος είσαι φίλε;;
    Περίμενε λίγο και θα δεις...

  • 008
    008 Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός καί άν παίζει,... πχ πρωτάθλημα Ολυμπιακός , κύπελλο ΑΕΚ και β´θέση ΠΑΟΚ , προκανονισμένα ... θα δείξη ...!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...