roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Μπασκόνια Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 22η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ (30/01, 21:00), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στην 5η θέση των ριμπάουντερ έχοντας στο ενεργητικό του 1.314 "σκουπίδια".

*** Παράλληλα καταλαμβάνει την 5η θέση και στα αμυντικά ριμπάουντ έχοντας κατεβάσει 960 ενώ με 354 επιθετικά είναι 13ος στη σχετική λίστα, μια θέση πίσω από τον συμπαίκτη του στον Θρύλο, Νίκολα Μιλουτίνοφ (361).

*** Ο "Πριντ" είναι ο 2ος παίκτης με τα περισσότερα δίποντα στην ιστορία της διοργάνωσης έχοντας στο ενεργητικό του 1.062.

*** Ο ερυθρόλευκος φόργουορντ είναι "διψήφιος" σε πόντους και στο σύστημα αξιολόγησης στα 7 από τα 8 τελευταία του παιχνίδια ενώ χρειάζεται ένα ακόμα τρίποντο για να φτάσει τα 200 στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** O Αντώνης Κόνιαρης έχει βρει τον στόχο έξω από τα 6,75μ τουλάχιστον μία φορά στις 5 από τις 6 τελευταίες του συμμετοχές.

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ είναι 4ος στη φετινή Euroleague στο σύστημα αξιολόγησης (19.3) ενώ είναι πρώτος στα συνολικά ριμπάουντ κατεβάζοντας 8.4 κατά μέσο όρο καθώς και στα επιθετικά με 3.6 σε κάθε του εμφάνιση.

*** Ο Σέρβος σέντερ έχει μαζέψει τουλάχιστον 5 ριμπάουντ σε 7 συνεχόμενες αναμετρήσεις και στις 25 από τις 26 τελευταίες του παρουσίες στη διοργάνωση.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 6 από τα 7 τελευταία του ματς.

*** Την 13η θέση ανάμεσα στους πιο εύστοχους παίκτες στην ιστορία της διοργάνωσης από τη γραμμή των ελευθέρων βολών καταλαμβάνει ο Τέιλορ Ρότσεστι έχοντας το εξαιρετικό 89.9%.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης απολαμβάνει την πρωτιά στην ιστορία της Euroleague σε πόντους (4.217) και ασίστ (1.508) ενώ έχει και τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (1.091).

*** Ο V-Span καταλαμβάνει την 2η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 479 φορές.

*** Στην 7η θέση των "κλεφτών" της διοργάνωσης βρίσκεται ο Kill-Bill έχοντας 254 κλεψίματα στο ενεργητικό του, με τον Τζιανλούκα Μπασίλε να είναι 6ος με επτά περισσότερα (261).

*** Ο Τόρνικε Σενγκέλια είναι "διψήφιος" σε πόντους και στο σύστημα αξιολόγησεις στα 4 από τα 5 τελευταία του παιχνίδια ενώ μετράει ένα τουλάχιστον κλέψιμο στην τελευταία 5άδα αγώνων του.

*** Ο Ματ Τζάνινγκ έχει βρει τον στόχο έξω από τα 6,75μ. τουλάχιστον μία φορά στις 6 από τις 7 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ένα τουλάχιστον τρίποντο έχει καταγράψει ο Νικ Στάουσκας σε 6 σερί εμφανίσεις.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...