roumeliotis

lentiamo

Λιθαράκι λιθαράκι...τον νέο Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Euroleague τέλος για την τρέχουσα σεζόν και μαζί με την απώλεια κάθε ελπίδας για πρόκριση στα πλέι-οφ στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Ολυμπιακός ουσιαστικά αποχαιρετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2019-2020, μην έχοντας πλέον το παραμικρό ενδιαφέρον για τα 13 ματς που απομένουν.

Ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς δεν θα έχει κανένα μα κανένα ενδιαφέρον καθώς και παίκτες δεν βρίσκει για να προσθέσει στο ρόστερ ώστε να εγκλιματιστούν και να μπουν στο πρόγραμμα... Μπαρτζώκα αλλά και οι λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες.

Ποιόν να φέρεις τώρα για να αποτελέσει "δυνατό χαρτί" για σένα την επόμενη χρονιά; Όλοι οι πολύ καλοί παίκτες έχουν συμβόλαια τώρα. Παίζουν και δεν γίνεται να τα σπάσεις. Ο Ολυμπιακός χτύπησε δύο τουρκικές "πόρτες" για να σπάσει συμβόλαια και εισέπραξε απαντήσεις τύπου "Ναι, σπάει αλλά θέλουμε 600.000 ευρώ" από τη μια και "Μπορούμε να σας τον δώσουμε αλλά θέλουμε 1.000.000 ευρώ".

Φυσικά δεν φταίει η αγορά αλλά ο τραγικός σχεδιασμός των Πειραιωτών το περασμένο καλοκαίρι και τα λάθη που συνεχίστηκαν και τους επόμενους μήνες με αποκορύφωμα να φτάσουμε από τα μέσα του Ιανουαρίου στο να μην έχει τον παραμικρό στόχο η ομάδα.

Αν μη τι άλλο, ας καθίσει η διοίκηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τα βάλουν κάτω και να δουν ποιός ή ποιοι θα είναι οι "Σπανούληδες" των επόμενων ετών, παίκτες δηλαδή τοπ κλάσης και σημεία αναφοράς για να "χτιστεί" πάνω τους ο νέος Θρύλος και δη τι θα γίνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αγωνιστικά τελειώσαν όλα για φέτος, όμως λιθαράκι λιθαράκι ας αρχίσει το "χτίσιμο" από τώρα για τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς. Η ομάδα μπορεί να "πλευρίσει" παίκτες που θα είναι σε λήξη συμβολαίου το καλοκαίρι για να τους "κλείσει" και να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

10 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποιος εγραψε με αφορμή τη χθεσινή εμφάνιση καποιων "παλιών" οτι κακώς καποιοι (εγώ μεσα σε αυτους τους κάποιους) τους κράζουμε οτι δεν μπορουν πια και πρέπει να φυγουν. Οτι εδωσαν "απαντησεις".

    Λοιπόν, προς ολους τους Ολυμπιακάρες προσωπολάτρες.
    ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. Και εξηγώ για 100ή φορά γιατί:
    - Δεν εχουν καθόλου σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Μια παιζουν, τρεις σέρνονται.
    - Δεν έχουν καθαρό μυαλό, εχουν καεί, βλέπεις οτι ξεφυσάνε με 1 παιχνίδι τη βδομάδα. Που να επαιζαν και πρωτάθλημα φέτος!
    - Σπανουλης, πολλά λάθη. Δε ξέχασε να σκοράρει ομως, λογικό ειναι να βάζει τα τριποντάκια του και ανάλογα με την εκβαση του αγώνα καμμια φορά μπορεί να γινει ηρωας. Αλλα ξεχνάτε και πόσα λάθη κάνει!!! Αυτή η νοοτροπία οτι "Σπανουλης ειναι οτι θελει ας κάνει" καποτε ισχυε, τώρα ομως όχι!
    - Χθες επαιξαν πολλά λεπτά στο παρκέ. Η ομάδα δεν ειχε σταθερότητα, κι ας εβγαλαν και καλά στοιχεια, δεν αρκουν!

    Αποφασίστε, ειστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ή είστε ΣΠΑΝΟΥΛΟΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΠΡΙΝΤΕΖΙΚΟΙ (?)......
    Και πείτε μας...

    O Mπαρτζώκας, ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. Θα μάθουμε να ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ με αυτά. Δε γινεται να αλλαζεις προπονητη σα πουκάμισο που δε σου αρέσει. Τώρα ήρθε, τελος. Ας δουμε τι δουλειά και έργο θα κάνει. Για το δικό του πρώτα καλό και για της ομάδας επειτα. Αν θελει να αφηνει εκτός παρκέ τον Βεζένκοφ 2 περιόδους κάτι εχει στο μυαλό του. Οπως κι αν βλέπει πχ οτι ο Ροτσεστι κάνει ενα σωρό λάθη σε ενα αγώνα και επιμένει να τον αφηνει στο παρκέ δικο του πρόβλημα του Μπαρτζώκα και αυτό!
    Οταν ο Ροτσεστι κανει μια κακη βραδιά η ο ΠΟΛ πεφτετε και τους τρώτε!
    Οταν οι "παλιοί" κάνουν πολλές κακες βραδιές δε μιλάτε! Περιμενετε τη μια καλή τους για να τους αποθεώσετε....
    Για δείτε το λιγο....

  • andy7
    andy7 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφουμε για τους ξένους που έμειναν στον 0 'zero' και συμφωνώ απόλυτα. Όμως να επισημάνω το πρώτο λαθος του Μπαρτζωκα που είναι με τον Πολ. Το παιχνίδι του Πολ είναι να βγαίνει από τα σκριν να σουτάρει ή να είναι στημένος στη γωνία να εκτελεσει τριποντο, δεν είναι καλος στις διεισδύσεις που θελει ο κοουτς. Να του πει ξεσκισου στην άμυνα ΝΑΙ να το κάνει. Αλλά ο τρόπος που παιζει στην επιθεση και μπορει να αποδωσει είναι συγκεκριμένος.

  • Μπαμπησ
    Μπαμπησ Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μου καλησπερα εχω καιρο να σου γραψω σου εγραφα καποτε για τον μεγιστο μπλατ ασ οψεται το προβλημα υγειασ που εχει και περαστικα του γιατι μου αρεσε αυτοσ ο κοουτσ αλλα μαλλον δε μπορεσε με την ομαδα να ταιριαξει το θεμα ειναι τι γινεται απο δω και περα πεσ μασ τισ πληροφοριεσ σου; για παιχτεσ(προσωρινοι η μεγαλα συμβολαια;)γηπεδικο

  • duke07
    duke07 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ευκαιρια για restart. Ας έρθει για αρχη ο Λαρεντζακης να δοκιμαστει και να αποκτησει εμπειριες για του χρονου και ένας ψηλός. Για ψηλό δεν νομιζω να υπαρχει κατι από Ελληνικη αγορα επομενως ξένο. Ο Σαραφεν ακουγεται τόσο καιρό ότι δεν έχει ομάδα αρα δεν θα χρειαστεί και buy out, ίσως να ειναι και καλή επιλογή και για του χρόνου όπως και να εχει χρειάζονται 2 προσθήκες γιατι ειμαστε και αριθμητικά λιγότεροι.

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο redgoal.πολυ σωστό άρθρο..το μυαλό στην επόμενη σεζόν.υπομονη.ας αφήσουμε τον κοουτς να δουλέψει.μην περιμένουμε θαύματα σε ένα χρονο..ο ζοτς στη Φενέρ με μπάτζετ ανοιχτό έκανε τρία χρόνια να πάει φάιναλ φορ και τέσσερα να το πάρει..υπομονή.

  • lawyer7
    lawyer7 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χτίσιμο πρέπει να ξεκινήσει από φέτος με την απόκτηση και δοκιμή παικτών για του χρόνου. Ομάδες της Τουρκίας είναι λογικό να ζητάνε μεγάλα buy out, διότι δεν έχουν ανάγκη από χρήματα. Ας κοιτάξουν αλλού. Σε Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ. Ούτως ή άλλως όποιος και να έρθει τώρα στοίχημα είναι. Κανένας δεν εγγυάται ότι θα μείνει και του χρόνου, ούτε ότι θα ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Τον Δεκέμβριο του 2014 η Μπασκόνια απέκτησε Τζέιμς από Κολοσσό και Άνταμς από την Νανσί. Μετά από 1.5 χρόνου με αυτούς πήγε Final 4. Το ότι δεν βρίσκονται παίκτες είναι μια φθηνή και βολική δικαιολογία. H ομάδα δεν γίνεται να συνεχίσει ως έχει μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα κενά είναι τρανταχτά. Αν δεν χτυπήσουμε από τώρα κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών, το καλοκαίρι ακόμα και αν αυτοί μείνουν ελεύθεροι και εμφανιστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα λέμε δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πλειστηριασμού.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Του χρόνου θα μας πουν ότι χτιζουν την ομάδα και θέλει χρόνο,του παραχρονου θα σταματήσουν Σπαν-Πριντ και δε βρήκαμε αντικαταστατες,μετά ότι δεν υπάρχει ελληνικό ταλέντο έως ότου στερεψουν οι δικαιολογίες......

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ειναι ολοι εκεινοι που ελεγαν αφηστε να δουμε τσερι ροτσεστι μπολντγουιν και οτι οσοι κραζαμε για τον γελοιο σχεδιασμο χωρις ουτε δειγμα ποιοτικου παικτη ειμαστε κακοβουλοι.Περαστικα μας .Για γελια και για κλαματα.

  • George7
    George7 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος είναι ο λόγος που ήρθε τώρα ο Μπαρτζώκας αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι; Βάζει 30 λεπτά Σπανούλη και Πρίντεζη και η ομάδα παίζει χειρότερα απ'ότι με τον Κεμζούρα.
    Μην ξεχνάμε ότι ο στόχος που όρισαν οι πρόεδροι όταν τον έφεραν ήταν η οχτάδα. Αν δεν επιτευχθεί ο στόχος θα πρόκειται για αποτυχία που θα τη χρεωθεί ο Μπαρτζώκας.
    Εξάλλου γνώριζε τους στόχους των προέδρων πριν αναλάβει.
    Ο Κεμζούρα που έφυγε ως αποτυχημένος άφησε την ομάδα 2 νίκες μακριά από την οχτάδα με ρεκόρ 7-10.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...