roumeliotis

leptokariopoulos

Πρόταση-βόμβα Κρανεβίτερ σε ΟΣΦΠ (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι χωρίς καθόλου καθαρό αμυντικό χαφ και αυτό σίγουρα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Με τους κεντρικούς χαφ Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά πορεύεται μέχρι τώρα η ομάδα και αν πιστέψουμε ότι είναι πιθανή η πώληση του Αφρικανού τώρα τον Γενάρη, τότε ο Θρύλος θα πρέπει να προσθέσει όχι έναν αλλά δύο ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή και σίγουρα έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ για να μπορέσει να δώσει την ισορροπία που λείπει στο κέντρο όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μια πρόταση-βόμβα που έγινε στον Ολυμπιακό αφορά σε "ψημένο" από Ευρώπη ανασταλτικό χαφ με την ετικέτα "σκύλος" ο οποίος προέρχεται από την Αργεντινή και ακούει στο όνομα Ματίας Κρανεβίτερ.

Ο διεθνής (σ.σ. 8 φορές με την Ανδρών) άσος ανήκει στη Ζενίτ από τον Αύγουστο του 2017 με μεταγραφή 8.000.000 ευρώ και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε μόλις 3 αγώνες με 210' συνολικής συμμετοχής καθώς τα έχει "σπάσει" με τον προπονητή του, Σεργκέι Σέμακ.

Θέλει να φύγει από την Αγία Πετρούπολη και ο ατζέντης του τον έχει προτείνει σε ισπανικές ομάδες αλλά και σε αρκετές ακόμα ευρωπαϊκές, μεταξύ των οποίων όπως μάθαμε και στον Ολυμπιακό μέσω του Αλεχάνδρο Τσόρι Ντομίνγκες.

Μια περίπτωση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς κοντά στα 3.000.000 ευρώ μιας και λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνη του 2021, σαφώς και δεν είναι εκτός βεληνεκούς του Ολυμπιακού αφού μην ξεχνάμε πως κάπως έτσι έχουν έρθει αρκετοί παίκτες με τον Γκιλιέρμε από τη Ντέπορ να είναι το πιο λαμπερό παράδειγμα.

Όσο για την αξία του Ματίας Κρανεβίτερ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς ο 27χρονος ήταν επί μια τριετία "κολώνα" της Ρίβερ Πλέιτ (σ.σ. 92 επίσημα ματς από το 2012 ως το 2015) πριν μετακομίσει στην Μαδρίτη για χάρη της Ατλέτικο τον Αύγουστο του 2015 έναντι 8.000.000 ευρώ.

Στους ροχιμπλάνκος έπαιξε 11 ματς χωρίς ποτέ να γίνει βασικός ελέω Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Αουγκούστο και λοιπών παιχταράδων και το καλοκαίρι του 2016 πήγε δανεικός στη Σεβίλλη όπου έμεινε μια σεζόν παίζοντας σε 33 αγώνες. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε εμφανισάρες και υποχρέωσε τη Ζενίτ να πληρώσει 8.000.000 ευρώ με τη σειρά της στην Ατλέτικο για να τον πάρει στην Ρωσία.

Μέχρι σήμερα με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει 52 συμμετοχές όμως όπως προαναφέραμε τους τελευταίους μήνες έχει παίξει ελάχιστα και θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο καθώς και ο ίδιος θέλει να αλλάξει περιβάλλον μιας και δεν τον σηκώνει το... κλίμα με τον Ουκρανό τεχνικό στον πάγκο της Ζενίτ.

Τι δίνει στο χορτάρι; Είναι ο κλασικός Αργεντινός χαφ που ξεχωρίζει για το δυναμισμό του, την ικανότητά του στο να κλέβει μπάλες, στο να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και με λίγα λόγια στο να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου. Δεν ξεχωρίζει για την τεχνική του, ούτε για το μοίρασμα της μπάλας, χωρίς πάντως να υστερεί σε καμία από τις δυο αυτές παραμέτρους του παιχνιδιού του, όμως μοιάζει σαν το κομμάτι του παζλ που λείπει στα μεγάλα ματς από τον Ολυμπιακό για να συμμορφώσει την ανασταλτική λειτουργία από τη δεύτερη ζώνη άμυνας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο πέρυσι στην Τούμπα γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε... πάρτι στο κέντρο παίρνοντάς το 100%, με τον Θρύλο να μην μπορεί να ανακόψει τη δημιουργία των Θεσσαλονικέων από τον άξονα. Ένας παίκτης-σκύλος που δίνει "ασφάλεια" και "ηρεμία" σε ολόκληρο τον ανασταλτικό "μηχανισμό" και διώχνει τον "πανικό" και την "ανισορροπία" που υπάρχει όταν χάνεις τη μάχη του κέντρου.

Ο "Κράνε" έχει προταθεί στους Πειραιώτες και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα εξεταστεί σοβαρά και φυσικά αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του τα επόμενα εικοσιτετράωρα...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

10 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο υπάρχουν φίλαθλοι μας που τους έχει πιπιλισει το μυαλό η θεωρία ότι πρέπει να είμαστε πάντα στο γήπεδο , δηλ. χωρίς να διαμαρτυρόμαστε για την σιωπηρή παραχώρηση της διοίκησης του Θρύλου σε μανατζαραιους παικτών και προπονητών , με τον μοναδικό τρόπο που μας έχει μείνει , δηλ. την συμβολική αποχή από έστω και έναν εντός έδρας αγώνα , τόσο θα τρώμε στην μάπα τα σαπακια του Μέντεζ και τις ελπιδοφόρες μετριότητες του κ. Ισά και των μοντεστοκαρεμπεδων .

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 01:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΥΠΉΣΟΥ ΜΑΣ ΠΡΌΕΔΡΕ Κ ΠΑΡΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΌ ΧΑΦ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΡΑΝΕΒΙΤΕΡ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ Ο ΚΟΝΓΚΟΛΟ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ large ΠΑΡΕ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΌΡ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΝ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΎΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΆΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΤΕΖ Κ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΙΌΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ακομη κι απωληθει ο Καμαρα και έρθει αυτος , μιλαμε για αναβάθμιση. Ποσο μάλλον αν έρθουν δυο στι θέση του και περισέψουνε και λεφτα.
    RedGoal πολυ καλα κάνεις και μας ενημερώνεις για παίχτες που προτείνονται ακόμα κι αν δεν τους πάρουμε. Αν έχουν προταθει Κονγκολό-Κραναβιτέρ κοψοχρονια και τελικα πάρουμε κανενα σαπάκι , θέλουνε όσοι αποφασίζουν για τις μεταγραφές όλοι ξύλομα.

  • Michalis
    Michalis Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά πάτε καλά γιατί να τον πάρουμε αυτόν? Τόσοι υπάρχουν από ΟΦΗ, Λαμία και Πανιώνιο αμέσως να πάμε να πάρουμε κάποιον καλό...

  • Γ74
    Γ74 Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ίδιος ο Μπουχαλακης!!!!!!!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχε ακουστει κ το καλοκαιρι κ ειχα γραψει "πολυ καλο για να ναι αληθινο"

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι Μέντες Μάρκετ έχουμε πιθανότητες !!!!!

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Apantise red gooal Iparxoun pithanotites

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε φίλε αν υπάρχουν πιθανότητες και πόσες. Εμείς μάθαμε ότι προτάθηκε ο παίκτης. Από 'κει και πέρα δεν ξέρουμε πώς το βλέπουν στον Ολυμπιακό και τι θα πράξουν

  • Xristos
    Xristos Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Makari red gooal ignomisou pia ine

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νομίζω...μάλλον για σαπάκι λαχείο πάμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...