roumeliotis

Carwiz

Μορεϊρά επιμένει ο Ισά για αντί-Ομάρ (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα δεν έχει ανανεώσει, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο στον Πειραιά καθώς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό με τους ερυθρόλευκους και την ίδια ώρα ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Φενέρ, η Βαλένθια και άλλες.

Θα μείνει; Θα φύγει; Κανείς δεν γνωρίζει. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει τον Μπρούνο Γκασπάρ και τον Βασίλη Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας για να βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς πρόβλημα.

Αυτό πάντως δεν εμποδίζει τον πρώην αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών και νυν ατζέντη και συνεργάτη των ανθρώπων των μεταγραφών του Θρύλου, Πιέρ Ισά, να προτείνει επίμονα... αντι-Ομάρ.

Ο Νοτιοαφρικανός ο οποίος έχει στον Ολυμπιακό τους Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, Βαλμπουενά, Μεριά και έχει υπογράψει στους Πειραιώτες τον Φοντέ Καμαρά, τον Κεϊτά ενώ είχε παλαιότερα τους Ρομάο και Μπανανά, θέλει να φέρει και άλλον παίκτη του.

Ποιόν; Τον δεξιό μπακ της Τουλούζ, Στίβεν Μερεϊρά, ο οποίος παίζει και ως αριστερό μπακ αν χρειαστεί. Πρόκειται για 25χρονο Γάλλο με συμβόλαιο στους "μοβ" ως το καλοκαίρι του 2021 και χρηματιστηριακή αξία στο 1.500.000 ευρώ.

Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές των τρικολόρ ο ύψους 180 εκατοστών δεξιός φουλ μπακ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεν και έκανε με την ίδια ομάδα το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2013. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή με 1.200.000 ευρώ στη Λοριάν και τον Αύγουστο του 2018 μετακόμισε στην Τουλούζ με 500.000 ευρώ.

Στη Λιγκ 1 του Σαμπιονά μετράει 108 συμμετοχές με 5 ασίστ και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. πρωτάθλημα πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, Κύπελλο, Λιγκ Καπ) 174 ματς με 3 γκολ και 9 ασίστ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Τουλούζ είναι τελευταία στην βαθμολογία και βαδίζει... καρφί για τη δεύτερη κατηγορία, κάτι που σπρώχνει τον Στίβεν Μορεϊρά προς την έξοδο.

Κρατήστε το όνομα γιατί υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό και σε συνάρτηση πάντα με τον μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο παίκτης είναι ισχυρότατος υποψήφιος για να έρθει στον Πειραιά, είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο να σκοράρει με τη φανέλα της Λοριάν ένα από τα λίγα γκολ που έχει σημειώσει στην μέχρι τώρα καριέρα του...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

1 σχόλιο

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να σκεφθεί κανείς ότι για την θέση του Ομάρ έχουμε αγορασει Γκασπάρ , Γιάννη Μασούρα , Φοντέ Καμαρά ,Νεμάνια Νικολιτς και Ιγκόρ Σίλβα , ενώ είναι ακόμη σε ενεργό δράση και ο Τοροσιδης. Δηλαδή έχουμε ήδη 4 δανεισμενους σε άλλες ομάδες και 2 παγκιτες στην 18αδα του Θρυλου.
    Αυτό θα πει κυριαρχια των μανατζαραιων στην διοίκηση του Θρύλου. Ο Μαρινάκης είναι απών από την κακοδιαχείριση και την διασπάθιση των κεφαλαίων της ΠΑΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...