roumeliotis

leptokariopoulos

Βούκσεβιτς στο...τραπέζι του Θρύλου (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επαναλάβει αρκετές φορές ότι δεν θέλει παίκτη ή παίκτες τον Ιανουάριο καθώς θεωρεί πως το ρόστερ είναι πλήρες και μπορεί να βγάλει τη χρονιά άνετα και χωρίς προβλήματα με τους υπάρχοντες και φυσικά να πετύχει τους στόχους.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι απανταχού μάνατζερ και δη ο βασικότερος τροφοδότης των Πειραιωτών με παίκτες τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος Ζόρζε Μέντες, εμποδίζεται από το να προτείνει ποδοσφαιριστές βλέποντας και τις τυχόν "τρύπες" που υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος λοιπόν έχει προτείνει για τον Ιανουάριο έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο και με παραστάσεις από τα δυο πρωταθλήματα της ιβηρικής όπου έπαιξε με Μπράγκα και Λεβάντε (σ.σ. έχει συμβόλαιο ως το 2021) και ακούει στο όνομα Νίκολα Βούκσεβιτς.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής (σ.σ. 33 φορές με 1 γκολ) αμυντικός μέσος (σ.σ. παίζει και κεντρικός) δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του και σε συνδυασμό με το υψηλό (σ.σ. για τα δεδομένα της Λεβάντε) συμβόλαιό του έχει μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση για τον Ιανουάριο. 

Ο Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό ως δανεικό με οψιόν αγοράς που φτάνει στα 2.500.000 ευρώ και σαφώς είναι μια περίπτωση που δεν περνά απαρατήρητη και κυρίως τη γνωρίζουν στον Πειραιά καθώς είχε απασχολήσει και προ διετίας-τριετίας που έπαιζε στη Μπράγκα.

Ο ύψους 187 εκατοστών αμυντικός μέσος έχει χρηματιστηριακή αξία τώρα στα 2.500.000 ευρώ ενώ το πικ το έπιασε πριν από ενάμιση χρόνο όταν έφτασε στα 7.500.000 ευρώ, με τη Λεβάντε να πληρώνει στη Μπράγκα αρχές Ιούνη του 2018 το ποσό των 8.900.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο δεξιοπόδαρος άσος μετρά μέχρι τώρα στην καριέρα του 124 εμφανίσεις με την Μπράγκα με 5 γκολ και 8 ασίστ σε 9.412' συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ενώ με τη Λεβάντε έχει 28 ματς με 1 ασίστ σε 1.274 παιχνίδια. Στην πατρίδα του, στα ξεκινήματά του έπαιξε στην Ποντγκόριτσα με την οποία πήρε μέρος σε 6 αγώνες έχοντας 3 γκολ.

Ο Μαυροβούνιος έχει πέσει στο... τραπέζι των Πειριαωτών για τον Ιανουάριο, έχει εμπειρίες και μπορεί να δώσει πράγματα ως αμυντικός μέσος κατά κύριο λόγο αλλά και κεντρικό χαφ και σε συνδυασμό με το όχι ιδιαίτερα υψηλό κόστος απόκτησής του για δανεισμό, είναι μια περίπτωση που θα πρέπει να την κρατήσουμε.

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...