roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 8η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (15/11, 21:30), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.439 ενώ έχει και τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (1.061).

*** Με 4.054 πόντους ο Kill-Bill είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην Εuroleague, κυνηγώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι στην πρώτη θέση με 4.152 πόντους.

*** Ο V-Span καταλαμβάνει την 3η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 461 φορές, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να είναι δεύτερος με 471 τρίποντα.

*** Στην 8η θέση των "κλεφτών" της διοργάνωσης, μαζί με τον Ναβάρο, βρίσκεται ο Kill-Bill έχοντας 249 κλεψίματα στο ενεργητικό του, μια ανάσα μακριά από τον Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος είναι 7ος με 250.

*** Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι ο 11ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της Euroleague από τη... γραμμή της φιλανθρωπίας έχοντας 90%.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο 2ος καλύτερος "κλέφτης" στη φετινή διοργάνωση με 1.8 κλεψίματα σε κάθε του συμμετοχή.

*** Ο "Παπ" υπολείπεται 31 πόντους για να πιάσει την... 1500άρα στην Euroleague.

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης στα 12 από τα 13 τελευταία του παιχνίδια (5ος με 19.7) ενώ απολαμβάνει την πρωτιά τόσο στα συνολικά ριμπάουντ με 11.1 κατά μέσο όρο όσο και στα επιθετικά με 5.3.

*** Ο Σέρβος σέντερ χρειάζεται να μοιράσει ακόμα 3 μπλοκ για να φτάσει τα 100 στην Euroleague και να πετύχει μόλις 2 πόντους για να πιάσει τους 1.000.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στην 6η θέση των ριμπάουντερ με 1.243 "σκουπίδια" (5ος ο Μιρσάντ Τουρκσάν με 1.287) και στην 3η θέση των σκόρερ μαζί με τον Φελίπε Ρέγιες έχοντας σημειώσει 2.998 πόντους.

*** Παράλληλα καταλαμβάνει την 6η θέση στα αμυντικά ριμπάουντ έχοντας κατεβάσει 901 ενώ με 342 επιθετικά είναι 13ος στη σχετική λίστα.

*** Τέλος ο "Πριντ" με 996 επιτυχημένες προσπάθειες σε σουτ δύο πόντων βρίσκεται στη 2η θέση στην ιστορία της Euroleague.

*** Ο πρώην ερυθρόλευκος, Ζακ ΛεΝτέι καταλαμβάνει την 8η θέση μεταξύ των κορυφαίων ριμπάουντερ με 6.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και την 4η θέση στα επιθετικά με 2.6 ανά παρουσία.

*** Ο Παούλιους Γιανκούνας είναι ο 2ος καλύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.749 ριμπάουντ στο ενεργητικό του και πρώτος στα επιμέρους αμυντικά με 1.247 στο σύνολο.

*** Ο Αρτούρας Μιλάκνις με απολογισμό 329 τρίποντα βρίσκεται στην 13η θέση της σχετική λίστας και απέχει μόλις δύο από την 12η θέση και τον Τράιαν Λάνγκτον (331).

*** Τρίτος πιο εύστοχος παίκτης στις ελεύθερες βολές είναι διαχρονικά στη διοργάνωση ο Μάριους Γκριγκόνις με το εξαιρετικό 91.96% και 14ος πιο εύστοχος στα σουτ έξω από τα 6,75μ. με 45.4%.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...