roumeliotis

leptokariopoulos

Κακοκαιρία και σταδιακή βελτίωση...

casino loutrakiou
redwell

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα από το πρωί της Παρασκευής (01/11) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας ως επί το πλείστον στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη. Το Σαββάτο (02/11) τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και έως το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στα δυτικά άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατο κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά, την Κρήτη και από αργά το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά με λίγες σποραδικές βροχές στη Μακεδονία.

Οι άνεμοι, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς και από το απόγευμα θα ενισχυθούν τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...