roumeliotis

Carwiz

Μπασκόνια-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 4η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τη Μπασκόνια στη "Fernando Buesa Arena" (25/10, 22:00), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης στα 19 από τα 20 τελευταία του ματς στην Euroleague και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με μέσο όρο 25.7.

*** Ο Σέρβος σέντερ χρειάζεται να μοιράσει ακόμα 5 μπλοκ για να φτάσει τα 100 στην Euroleague ενώ με 13.3 ριμπάουντ σε κάθε του παρουσία είναι στην κορυφή της σχετικής στατιστικής κατηγορίας.

*** "Διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης είναι και ο Γιώργος Πρίντεζης στα 11 από τα 12 τελευταία του παιχνίδια.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 6η θέση των ριμπάουντερ με 1.229 "σκουπίδια" (5ος ο Μιρσάντ Τουρκσάν με 1.287) και στην 5η θέση των σκόρερ έχοντας σημειώσει 2.949 πόντους (4ος ο Παούλιους Γιανκούνας με 2.978).

*** Παράλληλα "συγκατοικεί" με τον Βίκτορ Χριάπα στην 6η θέση στα αμυντικά ριμπάουντ έχοντας κατεβάσει 889 ενώ με 340 επιθετικά ριμπάουντ είναι 13ος στη σχετική λίστα.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται μόλις 1 ασίστ για να φτάσει τις 300 ενώ είναι ο 2ος καλύτερος "κλέφτης" στην τρέχουσα σεζόν με 2.3 κλεψίματα σε κάθε του συμμετοχή.

*** Ο "Παπ" υπολείπεται 31 πόντους για να πιάσει την... 1500άρα στην παρουσία του στην Euroleague.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης που είναι ο κορυφαίος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.428 ενώ έχει και τα περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (1.052).

*** Με 4.024 πόντους ο Kill-Bill είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην Εuroleague, κυνηγώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι στην πρώτη θέση με 4.152 πόντους.

*** Ο V-Span καταλαμβάνει την 3η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 456 φορές, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να είναι δεύτερος με 471 τρίποντα.

*** Στην 8η θέση των "κλεφτών" της διοργάνωσης, μαζί με τον Ναβάρο, βρίσκεται ο Kill-Bill έχοντας 249 κλεψίματα στο ενεργητικό του, μια ανάσα μακριά από τον Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος είναι 7ος με 250.

*** Την πρωτιά στα κλεψίματα τη φετινή σεζόν καταλαμβάνει ο Πιέρια Χένρι με 2.7 σε κάθε του παρουσία.

*** Ο Λούκα Βιλντόσα δεν έχει αστοχήσει από τη... γραμμή της φιλανθρωπίας στις 22 τελευταίες του προσπάθειες.

*** Ο Ματ Τζάνινγκ έχει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε 10 σερί ματς και στα 23 από τα τελευταία 24 παιχνίδια του στη διοργάνωση.

*** Δεύτερος μπλοκέρ μετά τις 3 πρώτες στροφές της Euroleague είναι ο Γιουσουφά Φολ, φιλοδωρόντας τους αντιπάλους του με 1.7 τάπες σε κάθε τους συμετοχή.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...