roumeliotis

lentiamo

«Να δώσουμε το 100% με Ολυμπιακό»

casino loutrakiou
redwell
Ομάδα Champions League με εξαιρετικό ρόστερ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή και σωματικά και πνευματικά, το είπα και μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι χρειαζόμασταν ένα break για να καθαρίσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα μας. 
 
Το φιλικό με τον Εργοτέλη και οι προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας έγιναν σε πολύ υψηλή ένταση και γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ του Σαββάτου θα γνωρίζουμε αν η διακοπή μας ωφέλησε ή όχι. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.
 
Ομάδες που παίζουν σε ρυθμούς Champions League και έχουν ερεθίσματα ταχυτήτων που δεν βρίσκουμε εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοηθάνε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να αναπτύξουν υψηλές ταχύτητες όταν επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις. 
 
Έχουν μεγάλο και πλούσιο ρόστερ, άρα δεν πιστεύω ότι τέτοιες ομάδες έχουν κούραση μετά από έξι τέτοια ματς μέχρι τα μέσα της σεζόν. Αντιθέτως, τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ταχύτητες, δεν θα αλλάξει η προσέγγιση μας. Στόχος μας είναι η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. 
 
Όσο αφορά το γήπεδο το οποίο θα αγωνιστούμε, είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και από ότι μαθαίνω θα έχει και αρκετό κόσμο. Πολλοί φίλαθλοι θα το δουν και από την τηλεόραση και είναι μία πρόκληση για μας, να αγωνιστούμε σε τέτοιο παιχνίδι και να δώσουμε το 100%».
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...