roumeliotis

leptokariopoulos

«Αν δεν παίξουμε καλά με ΟΣΦΠ θα...υποφέρουμε»

casino loutrakiou
redwell
Το πόσο δύσκολο ματς είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League υπογράμμισε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
 
Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για την ατμόαφαιρα του Καραϊσκάκη και τόνισε ότι αν η ομάδα του δεν παίξει καλά, θα υποφέρει από τους ερυθρόλευκους. Πιο αναλυτικά...
 
Για το όσα μεσολάβησαν από τον περσινό τελικό μέχρι εδώ: «Έχει περάσει καιρός από τον τελικό. Σκεφτόμουν το καλοκαίρι τι ακριβώς συνέβη με το πικρό συναίσθημα στο φινάλε. Ήθελα να ξεκινήσει η σεζόν για να επανορθώσουμε εκείνη τη ζημιά, Ξέρουμε ότι θα είναι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα αύριο στο γήπεδο και όποτε αρχίζουν τέτοιου είδους διοργανώσεις όλοι μας ανυπομονούμε για τα παιχνίδια».
 
Για το ότι η Τότεναμ θεωρείται από τα φαβορί για να φτάσει ξανά στον τελικό: «Μας θεωρούν κάποιοι φαβορί για τον τελικό και φέτος. Αν το καταφέρουμε θα σημαίνει ότι παίξαμε στο μάξιμουμ. Πολύ νωρίς όμως είναι να μιλάμε από τώρα για τελικούς, το σημαντικότερο είναι να δείξουμε την ποιότητά μας αύριο, να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε τη νίκη».
 
Για τα μεταγραφικά της Τότεναμ και τα συμβόλαια που λήγουν: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Κάποιοι παίκτες όντως έχουν τελευταίο χρόνο συμβολαίου, αλλά όταν θα έρθει η ώρα θα πάρει η ομάδα τις αποφάσεις που χρειάζονται. Σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά και όλοι ανεξαρτήτως συμβολαίων είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο που έχει για φέτος η ομάδα».
 
Για τα πλάνα του για το ματς και για το βαρύ πρόγραμμα: «Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές, έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα με επτά ματς σε 21 μέρες. Όντως τα πήγαμε καλά με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά σε όλα τα ματς πρέπει να έχουμε το μάξιμουμ, ανεξαρτήτως ομάδας και διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα».
 
Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί στο γκρουπ μαζί με την Μπάγερν και αν σκέφτεται μόνο τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, σπουδαίους παίκτες και αν δεν παίξουμε όπως πρέπει σίγουρα θα υποφέρουμε. Σίγουρα επειδή ήμασταν στον τελικό του Champions League μας θεωρούν φαβορί, αλλά αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν παίξουμε καλύτερα, ναι μπορούμε να νικήσουμε. Όμως ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ στο γήπεδό του, είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και δυνατοί για να τα καταφέρουμε».
 
Για την ατμόσφαιρα και τον τρόπο που περιμένει τον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει να παίζουμε σε τέτοιες ατμόσφαιρες, είμαι Αργεντινός άλλωστε και έχω συνηθίσει σε τέτοιο κλίμα στο γήπεδο. Το ματς θα είναι δύσκολο, ξέρουμε πώς παίζει ο Ολυμπιακός, τους παίκτες και τον κ. Μαρτίνς. Του αρέσει να παίζει γρήγορα και επιθετικά με μακρινές μπαλιές και ταχύτητα. πρέπει να τους σταματήσουμε, να περιορίσουμε το τρανζίσιον, καθώς όλη η ομάδα είναι καλή και θα θελήσει όπως και εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό».
 
Για το ποιους ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Όλους τους γνωρίζουμε, φυσικά τον Βαλμπουενά που είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Το βασικό είναι η ποιότητα και η φιλοσοφία που πρέπει να έχουμε εμείς στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ποιότητα, ο Ελ Αραμπί έχει παίξει στην Γαλλία και στην Ισπανία, αλλά είναι γενικά μια καλή και ισχυρή ομάδα».
 
Για το περσινό κακό ξεκίνημα στον όμιλο που κόντεψε να φέρει την Τότεναμ εκτός συνέχειας: «Αν αρχίζαμε το ίδιο άσχημα και φτάναμε και φέτος στον τελικό, δεν ξέρω τι θα διάλεγα. Πέρυσι συνέβη όντως αυτό, αλλά φέτος είναι κάτι διαφορετικό. Στο ποδόσφαιρο δεν έχουν σημασία τα λόγια, αλλά οι πράξεις. Εμείς μάθαμε από το περσινό λάθος και φέτος πρέπει να αρχίσουμε διαφορετικά».
all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...