roumeliotis

Carwiz

Πανιώνιος-ΟΣΦΠ 65-101 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Μικρό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Πανιωνίου για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να φτάνουν σε εκτός έδρας νίκη με διαφορά 36 πόντων (101-65) σε αναμέτρηση για την 20η ημέρα του πρωταθλήματος από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες:

*** Μία θέση στις λίστες των ξένων παικτών του Ολυμπιακού στα εύστοχα δίποντα και τα αμυντικά ριμπάουντ, κέρδισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

*** Με τα πέντε εύστοχα δίποντα του, έφτασε τα 272 και έγινε ο 6ος της λίστας, προσπερνώντας τον Τζος Τσίλντρες που είχε 270 στη διετία 2008-10.

*** Με τα πέντε αμυντικά του ριμπάουντ, έφτασε τα 288 και έγινε ο 4ος της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Ζάρκο Πάσπαλι που είχε 284 στη διετία 1992-94, χωρίς να υπολογίζεται δηλαδή η σεζόν 1991-92.

*** Ο Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός από τα 6,75, αφού βρήκε 15 φορές τον στόχο στην κορυφαία φετινή επίδοση του -είχε 14 στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου- και στην ισοφάριση της δεύτερης καλύτερης επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού την ίδια είχαν ο Άρης και ο Προμηθέας κόντρα στον Κολοσσό H Hotels. Κορυφαία παραμένει η επίδοση των 16 τρίποντων που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Περιστέρι Βίκος Cola.

*** Παίρνοντας 45 πόντους από την περίμετρο, ο ΟΣΦΠ έφτασε στην “100άρα” για τρίτη φορά στη φετινή Betshop Basket League μετά από εκείνες των αγώνων του Νοεμβρίου με το Λαύριο Aegean Cargo (102-63) και του Ιανουαρίου με την ΑΕΚ (101-75). Ήταν παράλληλα η πρώτη που σημείωσε ο Θρύλος στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, μετά από έναν χρόνο. Είχε σημειώσει 104 πόντους στις 26 Μαρτίου 2018 κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα (54-104).

*** Ο Πανιώνιος έχασε οριστικά την επαφή του με το σκορ, στην τρίτη περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσε μόλις τέσσερις πόντους, επίδοση που είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των έξι πόντων που είχαν οι Νεοσμυρνιώτες στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Άρη στη 16η αγωνιστική, το Ρέθυμνο Cretan Kings στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Πανιώνιο στη 19η αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο του χθεσινού αγώνα του με τον Άρη.

*** Γενικότερα μάλιστα, οι τέσσερις πόντοι της τρίτης περιόδου των “κυανέρυθρων”, είναι και αρνητικό ρεκόρ τριετίας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα αφού πέρυσι είχαν από πέντε σε μία περίοδο ο Άρης, τα Τρίκαλα BC Aries και ο Προμηθέας.

*** Την περίοδο 2016-17 είχαν από πέντε πόντους σε μία περίοδο το Λαύριο Aegean Cargo κόντρα στη Δόξα Λευκάδας και η Κύμη απέναντι στον Άρη.

*** Την περίοδο 2015-16 είχαν τέσσερις πόντους, όσους ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός κόντρα στον ΟΣΦΠ κι ακόμη ο Κολοσσός H Hotels και τα Τρίκαλα BC Aries απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος δε, είχε μείνει επίσης στους τέσσερις πόντους στην πρώτη περίοδο του αντίστοιχου αγώνα με τον Ολυμπιακό της περιόδου 2014-15 (4-12 ήταν το επιμέρους σκορ για να χάσει τελικά με 56-73).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...