roumeliotis

Carwiz

Προγνωστικά NBA από τον Άρχοντα

casino loutrakiou
redwell

NBA μπάσκετ προγνωστικά για τους παίχτες του στοιχήματος στους ακόλουθους αγώνες: Sacramento Kings – Milwaukee Bucks, Boston Celtics – Portland Trail Blazers, Atlanta Hawks – Minnesota Timberwolves, Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans.

Δείτε την κατηγορία προγνωστικά μπάσκετ

Sacramento Kings – Milwaukee Bucks

Το Milwaukee αρνείται να κατέβει απο την πρώτη θέση του ΝΒΑ και της ανατολής, έχοντας πλέον ανοίξει διαφορά 2 αγώνων με τους Raptors. 11 νίκες στους 12 τελευταίους αγώνες, με την ήττα να έρχεται εν απουσία του Αντετοκούνμπο.

Βάση των τελευταίων αποδόσεων ο Γιάννης είναι το φαβορί για το βραβείο του MVP με εξαιρετικό PER στο 30.4 ενώ ο μεγαλειώδης Harden του τελευταίου καιρού έχει 30.2. Οι αριθμοί μπορεί να ευνοούν τον Μούσια όσο αναφορά τα ατομικά στατιστικά αφού ακόμα έχει 36.3 πόντους μέσο όρο, αλλά ο Αντετοκούνμπο προσφέρει περισσότερα στην ομάδα.

Οι Kings απο την άλλη είναι μια ευχάριστη έκπληξη στην φετινή σεζόν. Μπορεί αυτη τη στιγμή να βρίσκονται εκτός 8αδας αλλά κυνηγούν ασταματητα τους Spurs και Clippers απο τους οποίους βρίσκονται 2 αγώνες πίσω. Buddy Hield και Deaaron Fox είναι τα βασικά όπλα της ομάδας με τους δύο νεαρούς να έχουν δείξει τρομερή βελτίωση σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Μετά απο απουσία ενός αγώνα ο Γιάννης επιστρέφει και οι Bucks έχουν εύκολο αγώνα μπροστά τους.

Διπλό με 1.44 και Over 232.5 με 2.12 

Boston Celtics – Portland Trail Blazers

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι οι Celtics περνάνε κρίση. Χάνουν απέναντι σε ομάδες που θα έπρεπε να κερδίζουν εύκολα και όπως είπε ο Marcus Smart με τον χτεσινό αγώνα απέναντι στους Raptors η ομάδα απλά δεν βρίσκεται στην ίδια σελίδα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πλέον είναι διαθέσιμος και ο Jayson Tatum προς ανταλλαγή με σκοπό να αποκτήσουν τον Anthony Davis που κυνηγούν εδώ και καιρό. Αντίθετα οι Blazers βρίσκονται σε μια καλή και σταθερή πορεία.

Το δίδυμο Lillard-McCollum συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα και το νέο απόκτημα της ομάδας o Enes Kanter ήδη φαίνεται να ταιριάζει έχοντας 14 πόντους και 8 ριμπάουντ σε μόλις 19 λεπτά στους πρώτους 3 αγώνες του με την φανέλα των Blazers.

Λόγω των προβλημάτων που περνούν οι Celtics και τον χθεσινό αγώνα με τους Raptors θα ποντάρουμε στο διπλό των Blazers με 2.22, και σκορ στο under 223.5 με 2.08 

Atlanta Hawks – Minnesota Timberwolves

Η Atlanta έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Ο ρούκι Trae Young αποδεικνύεται ένας απο τους καλύτερους οργανωτές ήδη ενώ έχει και την φήμη του φονικού σουτέρ να τον ακολουθεί.

Ο John Collins, ενας αθλητικός Power Forward είναι ίσως ο 2ος πιο βελτιωμένος παίκτης της φετινής σεζόν εκτοξεύοντας τους αριθμούς του απο τους 10 πόντους στους 19 μέσο όρο μαζί με 10 ριμπάουντ.

Ακόμα ο Taurean Prince που θυμίζει λίγο τον Demare Carroll αναλαμβάνει την περιφέρεια με εξαιρετική άμυνα. Προσθέστε σε όλα αυτά ενα υψηλό πικ το καλοκαίρι και η ομάδα θα μοιάζει πολύ τρομακτική σε 2-3 χρόνια.

Οι Timberwolves δυσκολεύτηκαν με τον Towns να απουσιάζει λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος. Η επιστροφή του όμως δεν ήταν τίποτα λιγότερο απο εντυπωσιακή αφού σκόραρε 31 πόντους και κατέβασε 21 ριμπάουντ οδηγώντας τους Wolves στην νίκη.

Ο Derrick Rose άφησε πίσω το πρόβλημα με ... διαβάστε όλο το άρθρο στο arxondasbet.com

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...