roumeliotis

leptokariopoulos

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα

casino loutrakiou
redwell

Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme.com εκτός από προγνωστικά στοιχήματος, θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο να δέχεσαι έξι τέρματα, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός σου. Η Μπαρτσελόνα είχε συντρίψει τη Σεβίλλη στο Κύπελλο με 6-1 και οι Σεβιγιάνοι περιμένουν με… άγριες διαθέσεις τους Καταλανούς στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 25η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι Ανδαλουσιανοί παλεύουν φέτος για τη θέση τους στην πρώτη 4άδα και οι ανταγωνιστές τους είναι τρεις μεγάλες εκπλήξεις, που ακούν στα ονόματα των Χετάφε, Αλαβές και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Λίγο πιο κάτω είναι επίσης οι Μπέτις και Βαλένθια, δυο ομάδες με εξαιρετικό υλικό που δεν θέλουν και πολύ για να εκμεταλλευτούν απώλειες της Σεβίλλης.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα είναι σε απόσταση ασφαλείας από την 2η Ατλέτικο +7, όμως με το μυαλό της και στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο πλησιάζουν τα προημιτελικά, θέλει να έχει εξασφαλισμένο τον τίτλο για να εστιάσει περισσότερο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μεγάλο ματς λοιπόν, το απόγευμα (17:15) του Σαββάτου στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και όλα τα βλέμματα στραμμένα εκεί.

Με Ευρωπαϊκή αύρα

Μπορεί οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της να μην σταματούν ποτέ, όμως ο μεγάλος φετινός στόχος της Σεβίλλης είναι η εξασφάλιση της 4άδας στο πρωτάθλημα, που θα δώσει το εισιτήριο (και πολλά έσοδα) για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία, παρόλα αυτά, νίκησε δυο φορές τη Λάτσιο στο Γιουρόπα Λιγκ και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, που έχει κατακτήσει τρεις σερί φορές από το 2014 έως το 2016. Ο Πάμπλο Μασίν ξέρει πως μόνο η νίκη θα κρατήσει την ομάδα του στα ψηλά, καθώς οι ανταγωνιστές «κρυφοκοιτάζουν» την 4η θέση και είναι πολλοί.

Παρότι, λοιπόν, στην Ευρώπη «φυσάει», εντός συνόρων μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την σημερινή της αντίπαλο που ανέτρεψε το 2-0 σε 6-1, έχει να πανηγυρίσει «τρίποντο» από τις 26 Ιανουαρίου, μετρώντας έκτοτε 2 ήττες και μια ισοπαλία. Όπως όλα δείχνουν, το σύστημα του Ισπανού τεχνικού θα είναι το 3-5-2, «θωρακίζοντας» την άμυνά του κόντρα στους φουλ επιθετικούς «μπλαουγκράνα». Απώλεια θεωρείται ο Ρόκε Μέσα στα χαφ, μακροχρόνια απόντες οι Βιδάλ και Νολίτο.

Πιθανή 11άδα Σεβίλλη: Βάτσλικ, Μερκάδο, Γκόμεζ, Κιάερ, Μπανέγκα, Σαράμπια, Βάσκεθ, Εσκουδέρο (Πρόμες), Χεσούς Νάβας, Σίλβα, Μπεν Γιεντέρ

Να «καθαρίσει»

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, έφυγε με το «λευκό» 0-0 από τη Λυών και πλέον θα παίξει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε 10 μέρες στο «Καμπ Νου». Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα προφανώς και δεν περιλαμβάνουν μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά όλοι στην ομάδα θέλουν να κατακτήσουν όλα τα τρόπαια φέτος.

Ο Βαλβέρδε προσπαθεί όσο γίνεται να προφυλάξει τους παίκτες του από την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων και δεν αποκλείεται να αλλάξει 2-3 πρόσωπα σε σχέση με το ματς στη Γαλλία. Η αποστολή στη Σεβίλλη μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά το +7 από τη 2η Ατλέτικο προσφέρει μια κάποια άνεση βαθμολογικά.

Ο Άρτουρ θα είναι και πάλι εκτός, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστροφή στη δράση του Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Βιντάλ είναι επίσης ανεβασμένος τελευταία και έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, όπως και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που έχει κρατήσει τον μέτριο Κουτίνιο στον πάγκο.

Οι Καταλανοί θα επιδιώξουν το τρίποντο με το γνωστό τους παιχνίδι κατοχής, έτσι ώστε να συνεχίσουν το σερί τους στην κορυφή και ενδεχομένως να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπάτημα» από Ατλέτικο ή Ρεάλ.

Πιθανή 11άδα Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί (Λενγκλέ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Βιντάλ (Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρες

Bet tips

* Μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις έκανε στο πρώτο ματς του Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων φέτος η Σεβίλλη, καθώς με φουλ επιθετικό σχήμα και ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε 2-0 τη Μπαρτσελόνα. Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι είχαν παραταχθεί χωρίς τον Μέσι και στη ρεβάνς με φουλ βασικούς προκρίθηκαν με 6-1. Γενικότερα, πάντως, η συμπεριφορά εντός έδρας της Σεβίλλης με τους «μεγάλους» είναι πολύ καλή τα τελευταία χρόνια.

* Πάρα πολλές είναι οι φορές που έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια, από πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης. Στο περσινό ματς για το πρωτάθλημα, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2, ενώ η τελευταία φορά που νίκησαν οι γηπεδούχοι στην Πριμέρα ήταν τον Οκτώβριο του 2015.

* Το δυνατό της «όπλο» το οποίο την κρατά σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ είναι για τη Σεβίλλη η έδρα της, καθώς εντός έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Όλως τυχαίως, ακριβώς το ίδιο ρεκόρ έχει και η Μπαρτσελόνα όταν βγαίνει εκτός «Καμπ Νου»!

* Αρκετοί παίκτες έχουν κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, έχοντας παίξει και στις δυο ομάδες. Από τη Σεβίλλη, οι Μουνίρ Ελ Χανταντί και Σέρχι Γκόμες ξεκίνησαν από τη Μασία, ενώ Ράκιτις και Λενγκλέ έκαναν το όνομά τους αγωνιζόμενοι με τη φανέλα των Σεβιγιάνων.

Θα παλέψει η Σεβίλλη

Κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, δύσκολα κάποιος πάει κόντρα στο γήπεδο, πόσο μάλλον και… στοιχηματικά. Οι «μπλαουγκράνα» διαθέτουν σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Σεβίλλη, όμως η κούραση από το ματς με τη Λυών και το +7 που έχουν από την Ατλέτικο τους δίνει μια άνεση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι «καίγονται» και έχουν αποδείξει πως με τους μεγάλους τα πάνε καλά εντός. Επιλογή μας στο ματς το να σκοράρουν και οι δυο μαζί με το over 2.5, ενώ αν παίζαμε σημείο θα ήταν το 1Χ.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...