roumeliotis

Carwiz

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

casino loutrakiou
redwell

Νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να ενημερώνει σχετικά για τον καιρό του Σαββάτου (23/02) και της Κυριακής (24/02) μέσω του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

"ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (23-02-2019) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ,

Α. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (23-02-2019) ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΕΝΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 200-300 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ 300-500 ΜΕΤΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Β. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ(24-02-2019) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Γ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (23-02-2019) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ. ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

2. ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 8-9 ΜΠΟΦΟΡ, ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (23-02-2019) ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ. ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (24-02-2019).

3.ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (24-02-2019) ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (25-02-2019) ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 10 ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (23-02-2019) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr

ΚΩΝ. ΖΕΪΝΗ
ΤΜΧΗΣ ΕΜΚ/2

ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ
ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...