roumeliotis

leptokariopoulos

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παρασκευή 22/02

casino loutrakiou
redwell

Η «αυλαία» της 23η αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα ανοίγει με την αναμέτρηση μεταξύ της ανεβασμένης Βέρντερ Βρέμης και της ανήμπορης να αντιδράσει, Στουτγάρδης.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ:

Με το «δεξί» ξεκίνησε η νέα χρονιά για την Βέρντερ Βρέμης. Παραμένει εδώ και έξι αγώνες μακριά από την ήττα, ενώ έχει αποκλείσει και την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο κύπελλο. Σημείωσε έξι γκολ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο «Βεζερστάντιον», δείχνοντας σίγουρη για τον εαυτό της. Δεν απέχει και πολύ από τις ευρωπαϊκές θέσεις, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες της.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ:

Σε ακόμα μία ήττα υπέπεσε η Στουτγάρδη, αυτή τη φορά στην έδρα της, κόντρα στην Λειψία (1-3). Ήταν το τέταρτο αρνητικό αποτέλεσμα που φέρνει στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο 2019. Μοιραία λοιπόν βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μάρκους Βάιντσιρλ ακόμα αναζητά την «φόρμουλα» που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πρόβλημα εστιάζεται στην άμυνα, με τους Σουηβούς να έχουν δεχθεί από τρία γκολ και πάνω στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς στην Μπουντεσλίγκα.

Προϊστορία: Μετά από 104 αγώνες, Βέρντερ Βρέμης και Στουτγάρδη έχουν από 36 νίκες, ενώ 32 είναι τα ισόπαλα αποτελέσματα. Σχεδόν η απόλυτη μοιρασιά.

Πρόταση: Δεν δείχνει ικανή η Στουτγάρδη να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι. Ανώτερη η Βέρντερ Βρέμης, που έχει ανοδική πορεία και ένα θετικό κλίμα στα αποδυτήρια της που βγαίνει προς τα έξω. Στο 1,80 το συνδυαστικό 1 & Over 1,5.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Λα Λίγκα, με τις Εσπανιόλ και Ουέσκα να αναζητούν την νίκη, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν αμφότερες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΟΥΕΣΚΑ:

ΕΣΠΑΝΙΟΛ:

Ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα «τρέχει» η Εσπανιόλ, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που αναμφίβολα είναι των «κυβικών» της.

ΟΥΕΣΚΑ:

Μία… αχτίδα φωτός είδε η Ουέσκα μετά τις νίκες επί των Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Χιρόνα, ωστόσο επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας με 0-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη Δευτέρα. Χρειάζεται ακόμα να κάνει αρκετά για να αποφύγει τον υποβιβασμό, μιας και απέχει έξι βαθμούς από την σωτηρία. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες να πλησιάσει τις υπόλοιπες ομάδες και να εξακολουθεί να ελπίζει.

Προϊστορία: Μία φορά έχουν συναντηθεί, αυτή στον πρώτο γύρο, με την Εσπανιόλ να παίρνει την νίκη.

Πρόταση: Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Αναμένεται σκληρή αναμέτρηση και αξίζει η ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 2,15.

Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet.eu Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...