roumeliotis

leptokariopoulos

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 23η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην Κωνσταντινούπολη με την εξαιρετική τη φετινή σεζόν, Αναντολού Εφές σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες...

*** Στην 1η θέση των ριμπάουντερ της φετινής Euroleague βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ είναι 1oς και στα επιθετικά ριμπάουντ (3.5 ανά αγώνα), με τον "Μίλου" να κατεβάζει 8 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή.

*** O Σέρβος σέντερ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης σε 9 συνεχόμενες εμφανίσεις και στα 15 από τα 16 τελευταία του ματς και καταλαμβάνει την 3η θέση στη σχετική λίστα με μέσο όρο 19.9.

*** Με 2 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της Euroleague στις ελεύθερες βολές (90.96%).

*** Ο Λετονός διεθνής γκαρντ βρίσκεται 9 πόντους μακριά από τους 1000 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με συνολικά 1.181 ριμπάουντ βρίσκεται στην 7η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 8 για να "πιάσει" τον Κερέμ Γκονλούμ στην 6η θέση (1.189).

*** Ο διεθνής ερυθρόλευκος άσος έχοντας 2.834 πόντους στο ενεργητικό του καταλαμβάνει την 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague, με τον Παούλιους Γιανκούνας να βρίσκεται στην 4η θέση με 2.959.

*** Τρίτος ασίστμαν στην Euroleague με 5.4 ασίστ κατά μέσο όρο είναι ο Βασίλιε Μίσιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να βρίσκει τον στόχο έξω από τα 6,75μ. τουλάχιστον μία φορά στις 12 τελευταίες του παρουσίες.

*** Στην πέμπτη θέση των... κλεφτών της διοργάνωσης είναι ο Γάλλος φόργουορντ, Αντριέν Μοερμάν με 1.4 κατά μέσο όρο, με τον Γάλλο φόργουορντ να είναι "αλάνθαστος" από τη γραμμή των ελευθέρων βολών στις 15 τελευταίες του προσπάθειες.

*** Με μία τάπα σε κάθε του συμμετοχή ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ την τρέχουσα σεζόν ενώ με συνολικά 211 τάπες είναι δεύτερος στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τον Φραν Βάσκεθ (249).

*** Με 71.29% στα σουτ δύο πόντων ο Τίμπορ Πλάις βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας για φέτος ενώ υπολείπεται 5 τάπες για να "πιάσει" τον Βίκτορ Χριάπα στην 8η θέση (161 μπλοκ).

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...