roumeliotis

leptokariopoulos

Προγνωστικά Στοιχήματος Σαββάτου 16/02/2019

casino loutrakiou
redwell

Με τριες αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα Ελλάδος, Γερμανίας και Ισπανίας θα καταπιαστούμε στο κουπόνι του Σαββάτου (16/02) για να κάνουμε πιο εύκολο το δρόμο για το ταμείο. Πάμε να δούμε αναλυτικά...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στη δύναμη της έδρας του βασίζεται ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης είναι αναιμικός μακριά από την Τρίπολη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πολύ κακός έχασε με 1-0 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, μένοντας για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να σκοράρει. Αήττητος εντός έδρας με 6 νίκες σε 9 αγώνες, απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Κάτσε και ο επιθετικός Μακέντα, απόντες οι μπακ Ινσούα και Κουλιμπαλί, μάλλον εκτός ο μέσος Κουρμπέλης, παίζει ο μέσος Δώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τραγικός έχασε εντός έδρας με 3-0 από τον Άρη και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 6 από τα 10 παιχνίδια του, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Ο στόπερ Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, τιμωρημένος ο στόπερ Πασαλίδης, μάλλον απόντες οι μέσοι Μουνάφο, Ινγκλέσιας.

Προϊστορία: Χωρίς διπλό την τελευταία δεκαετία με ρεκόρ 5-5-0.

Πρόταση: Έχει αγωνιστικά θέματα ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως και να το κάνουμε εντός έδρας επιβάλει το ρυθμό του. Ο Αστέρας συνεχίζει να μην πατάει καλά και έχει δείξει ότι σε κρίσιμα παιχνίδια, δεν παίρνει αποτελέσματα κρατάμε σαν προγνωστικό το No goal στο 1,62 του Stoiximan.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΙΨΙΑ

Μία εξαιρετικά βελτιωμένη Λειψία, δοκιμάζεται στην έδρα της προβληματικής Στουτγάρδης.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Εφιαλτικά ξεκίνησε και το 2019 για την Στουτγάρδη. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της χρονιάς, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα μάλιστα, πόνεσε περισσότερο απ’ όλα, καθώς ήρθε από την νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ (3-0). Το σύνολο του Μάρκους Βάιντζιρλ αδυνατεί να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα στα μετόπισθεν. Έχει δεχθεί 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΛΕΙΨΙΑ: Μετά την ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 0-1, η Λείψια έδειξε αντανακλαστικά και αντέδρασε. Πήρε 10 βαθμούς από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς της απέναντι σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Ανόβερο σημείωσε επτά γκολ. Διατηρεί απόσταση πέντε βαθμών από την 5η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ βρίσκεται στο -4 από την 3η της βαθμολογίας Γκλάντμπαχ.

Προϊστορία: Σε τρεις αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Στουτγάρδη δεν έχει ακόμα νίκη, την ώρα που η Λειψία έχει δύο. Ένα το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Πρόταση: Αναμφίβολα η Λειψία βρίσκεται σε φόρμα. Αποδίδει επιθετικά, ενώ αμυντικά είναι «μπετόν». Έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας και δεν αποκλείεται να το κάνει και σήμερα. Η απόδοση του διπλού στον Stoiximan βρίσκεται στο 1,70.

Έχασε όπως έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης, για να μην μείνει εξ ολοκλήρου με την πλάτη στον τοίχο, οφείλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Σε δύσκολη θέση έβαλε τον εαυτό της η Ράγιο Βαγιεκάνο μετά τις συνεχόμενες ήττες από Λεγανές και Εσπανιόλ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκονται πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού, την ώρα που έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει τα δικά της προβλήματα στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν ψάχνει λύση στο ματς με τους «ροχιμπλάνκος», άλλωστε έχει ακόμα να δώσει παιχνίδια με ομάδες των «κυβικών» της.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ναι μεν ηττήθηκε από Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν έχασε απόλυτα την επαφή της με την κορυφή, μιας και η Μπαρτσελόνα «στραβοπάτησε» επίσης τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η «Βασίλισσα» όμως, χάρη στην νίκη της την ξεπέρασε στην βαθμολογία για έναν βαθμό. Νιώθει θιγμένη από το αρνητικό αποτέλεσμα με τους «μερένχες», έχοντας πάμπολλα παράπονα από την διαιτησία. Κι όχι άδικα. Αναζητά την ανάκαμψη για να μην στενέψουν παραπάνω τα περιθώρια. Εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, σε αντίθεση με την σημερινή της αντίπαλο. Το ματς με την Ράγιο προσφέρεται για να ορθοποδήσει.

Προϊστορία: Σε 23 αγώνες, η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει μόλις τέσσερις νίκες, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης μετρά 14. Πέντε στον αριθμό είναι οι ισοπαλίες.

Πρόταση: Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει το «ξέσπασμα». Δύο σερί ήττες είναι πολλές για τους «ροχιμπλάνκος». Αν δεν μπορέσει να κερδίσει ούτε την Ράγιο Βαγιεκάνο, τότε υπάρχει πρόβλημα… Το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 παίζεται στον Stoiximan σε απόδοση 2,12.

Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet.eu. Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...