roumeliotis

leptokariopoulos

Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακής 10/02/2019

casino loutrakiou
redwell

Απόλυτη μάχη κορυφής στην Τούμπα, μόνο νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός, για δύο αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ. Επίσης έχουμε προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα...

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΠΑΟΚ: Έπαιξε άμυνα όταν έμεινε με δέκα κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, και μοιραία ισοφαρίστηκε σε 1-1, μένοντας πάντως αήττητος ακόμη φέτος, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του. Το απόλυτο 10/10 νίκες μετράει στην Τούμπα, πάντα στην κορυφή και στο +6 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Ο μπακ Γιαννούλης και ο μεσοεπιθετικός Τζαμπά επιστρέφουν από τιμωρία, απόντες οι μέσοι Κάνιας και Βέρνμπλουμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν και δυσκολεύτηκε μέχρι το 67΄, διέλυσε τελικά με 4-0 τον Πανιώνιο εντός έδρας, πέτυχε ακόμη μια σερί νίκη, στα 3 τελευταία παιχνίδια του έχει κρατήσει το μηδέν πίσω, σκοράρει πλέον πολύ εύκολα. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 6 από τα 9 παιχνίδια του, είναι 2ος και στο -6 από τον ΠΑΟΚ.

Eκτός ο μπακ Ελαμπντελαουί, επιστρέφουν από τιμωρία οι Γκιλιέρμε και Φορτούνης.

Προϊστορία: Πολύ ισορροπημένη η πρόσφατη παράδοση με ρεκόρ 3-3-4, με 8/10 2-3 τέρματα.

Πρόταση: Να ελέγξει το ρυθμό θέλει ο ΠΑΟΚ που παίζει και για την ισοπαλία, να βγάλει την επιθετικότητα του θέλει ο Ολυμπιακός. Δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα μείνει άσφαιρη, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το Over 2.5 στο 2,50.

Μία Σεβίλλη που προέρχεται από δύο σερί ήττες, καλείται να υψώσει το ανάστημά της και να επιστρέψει στις επιτυχίες, υποδεχόμενη στην έδρα της την «ανεβασμένη» Εϊμπάρ.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΪΜΠΑΡ:

ΣΕΒΙΛΛΗ: Η Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανακάμψει μετά την «εξάρα» από την Μπαρτσελόνα στο Κόπα ντελ Ρέι. Ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από την Θέλτα με 1-0, όντας σκιά του εαυτού της. Επιστρέφει στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» με την ελπίδα να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε εκεί παραμένει αήττητη εδώ και οχτώ αγώνες στην Λα Λίγκα. Χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης για να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τους διώκτες της για την 4η θέση. Ευνοεί το σημερινό παιχνίδι για το «restart».

ΕΪΜΠΑΡ: Με ανεβασμένο ηθικό πηγαίνει στο ματς με την Σεβίλλη η Εϊμπάρ. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε με 3-0 την Χιρόνα πριν περίπου μία εβδομάδα και μπήκε στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντική είναι η βελτίωση που έχει παρουσιάσει επιθετικά, με οχτώ γκολ στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές. Απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και έξι από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προϊστορία: Σε σύνολο 15 αγώνων, η Σεβίλλη μετρά οχτώ νίκες, έναντι μόλις δύο της Εϊμπάρ. Πέντε τα ισόπαλα αποτελέσματα.

Πρόταση: Οριακές καταστάσεις στις τάξεις της Σεβίλλης. Χρειάζεται να «σηκώσει κεφάλι» πριν την πάρει η… κάτω βόλτα. Δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλεια βαθμών, σήμερα θα πρέπει να «μιλήσει» και ο κόσμος της. Στο 1,70 ο άσος.

Να μην αποχωριστεί από την κορυφή θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι θα πάει για αποτέλεσμα σήμερα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα, κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Έβερτον και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, επιθετικά είναι σε πολύ καλή φόρμα. Εντός έδρας μετράει 12 νίκες και μια ήττα, ισοβαθμεί με τη Λίβερπουλ στην κορυφή, αλλά με αγώνα περισσότερο. Πάγια απόντες οι Κομπανί και Μεντί.

ΤΣΕΛΣΙ: Καταιγιστική κόντρα στην Χάντερσφιλντ, την διέλυσε με 5-0 εντός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας μετράει 7 διπλά σε 12 αγώνες, είναι 4η και στο +2 από την 5η Γιουνάιτεντ. Χωρίς απουσίες.

Προϊστορία: Προβάδισμα για τη Σίτι με ρεκόρ δεκαετίας 6-1-3.

Πρόταση: Η Σίτι έχει φουλ ψυχολογία που έπιασε κορυφή, αλλά πρέπει να διαχειριστεί και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η Τσέλσι φαίνεται να βρίσκει άκρη και πάει στο Μάντσεστερ για πόλεμο. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το No goal στο 2,05.

Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet. Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...