roumeliotis

leptokariopoulos

Εμπιστοσύνη αλλά...

casino loutrakiou
redwell

Είμαι από τους... υπέρμαχους του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του έχω δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη ακόμα και μετά από "στραπάτσα" που κλονίζουν τα πάντα, όπως για παράδειγμα τις πολλές αστοχίες στις επιλογές ξένων, τον αποκλεισμό από κάποιες... Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις στην Euroleague 2015-2016, την ήττα-αποκλεισμό στο ΣΕΦ για το Κύπελλο πέρυσι από τον Παναθηναϊκό, την ήττα-απώλεια τιτλου στο ΣΕΦ πάλι από τον Παναθηναϊκό στους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος και άλλα...

Πλέον όμως παγειώνεται μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά "χωνεύεται" από τον κόσμο του Θρύλου. Ο Παναθηναϊκός κάνει... πάρτι στο ΣΕΦ τον τελευταίο χρόνο, με τον Σφαιρόπουλο ανίκανο να αντιδράσει και να αλλάξει τα πράγματα. Δεν γίνεται να χάνεις 4 ματς μέσα στο 2017 στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό του... Παππά και του Αντετοκούνμπο.

Δεν γίνεται να σου παίρνει την προπονητική "ταυτότητα" ο Τσάβι Πασκουάλ μια, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι φορές (σ.σ. μαζί με τα ματς του ΟΑΚΑ) και εσύ να μην αντιδράς ούτε για τα μάτια του κόσμου και να δέχεσαι με απάθεια τη μοίρα σου.

Δεν γίνεται να παίζεις 10 ματς και να μην έχεις βρει λύση για τον Ρίβερς, αυτό είναι κάτι ανεπίτρεπτο ακόμα και για ομάδα Α' ΕΣΚΑ, όχι για τον Ολυμπιακό που είναι σταθερά μια από τις 3-4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης εδώ και μια δεκαετία.

Δεν γίνεται να "γλεντάει" τον Παναθηναϊκό η Μπασκόνια και η ΑΕΚ και να έρχεται μέσα στο ΣΕΦ και να σε κερδίζει πεντακάθαρα και με μεγάλη άνεση μάλιστα, γιατί εσύ είναι ανήμπορος να βάλεις πράγματα στο παρκέ και απλά ακολουθείς τα όσα βάζει ο Τσάβι Πασκουάλ και του βγαίνουνε.

Και για να το πάμε και παρακάτω, δεν γίνεται να έχεις "καυτό" τον Στρέλνιεκς και να σε κρατάζει ζωντανό μέσα στο ματς και να τον πετάς στον πάγκο γιατί... άναψε το λαμπάκι που σου λέει ότι πρέπει να ξεχάσεις τι βλέπεις στο παρκέ και να πας by the book. 

Δεν γίνεται ο Τσάβι Πασκουάλ να έχει βρει τρόπους να περιορίσει αν όχι να εξαφανίσει τα δύο "ατου" σου που λέγονται Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ και συ να μην έχεις εναλλακτικές να βγάλεις στο παρκέ αν δεν πάνε όλα όπως τα έχεις υπολογίσει. 

Γενικά, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν άμεσα για να μην έχουμε την απόλυτη ξεφτίλα φέτος, να χάσουμε τον τίτλο και στο εντελώς ρελαντί μάλιστα από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών.

Εγώ προσωπικά, παρά την τεράστια πίκρα που μου έχει δώσει η 3η σερί ήττα από τους πράσινους στο ΣΕΦ, συνεχίζω να πιστεύω τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και θέλω να δω την ομάδα με τον Σπανούλη μέσα, πριν κρίνω οτιδήποτε, όμως δεν γίνεται να "καταπιώ" αυτό το 62-70 στο κατάμεστο ΣΕΦ από τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό τον οποίο πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του χαρακτήρισε "τσίρκο".

Οφειλει τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσο και οι παίκτες να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βρουν λύσεις αλλιώς όποιος δεν μπορεί ας πάει σπίτι του. Δεν είναι κακό να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να πεις "δεν μπορώ". 

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...