roumeliotis

lentiamo

Μακάμπι-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 22η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει τις δυνάμεις στο Τελ Αβίβ με την πάντα επικίνδυνη στην έδρα της, Μακάμπι σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Βασίλης Σπανούλης καταλαμβάνει την 2η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 443 φορές.

*** Στην 9η θέση των κορυφαίων "κλεφτών" της διοργάνωσης βρίσκεται ο Kill-Bill με 245 κλεψίματα στο ενεργητικό του, με τον Τζέι Αρ Χόλντεν να είναι όγδοος με 247.

*** Με 5.1 ασίστ σε κάθε του παιχνίδι ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι ο 4ος κορυφαίος πασέρ τη φετινή σεζόν.

*** Ο V-Span βρίσκεται 2 συμμετοχές μακριά από τις 300 στην Euroleague για να γίνει μόλις ο 5ος παίκτης που το καταφέρνει στην ιστορία της διοργάνωσης.

*** Τουλάχιστον ένα τρίποντο έχει καταγράψει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στους 10 από τους 11 τελευταίους του αγώνες.

*** Στην 1η θέση των ριμπάουντερ της φετινής Euroleague βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ είναι 1oς και στα επιθετικά ριμπάουντ (3.5 ανά αγώνα), με τον "Μίλου" να κατεβάζει 8.1 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή.

*** O Σέρβος σέντερ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης σε 8 συνεχόμενες εμφανίσεις και στα 14 από τα 15 τελευταία του ματς και καταλαμβάνει την 3η θέση στη σχετική λίστα με μέσο όρο 20.1.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με συνολικά 1.173 ριμπάουντ βρίσκεται στην 7η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 16 για να "πιάσει" τον Κερέμ Γκονλούμ στην 6η θέση (1.189).

*** Ο διεθνής ερυθρόλευκος άσος έχοντας 2.828 πόντους στο ενεργητικό του καταλαμβάνει την 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague, με τον Παούλιους Γιανκούνας να βρίσκεται στην 4η θέση με 2.955.

*** Με 2 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 5ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της Euroleague στις ελεύθερες βολές (90.91%).

*** Ο Λετονός διεθνής γκαρντ βρίσκεται 13 πόντους μακριά από τους 1000 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** "Διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης είναι ο Σκότι Ουίλμπεκιν σε 5 σερί ματς και στα 8 από τα 9 τελευταία του στην Euroleague.

*** Τρίτος καλύτερος παίκτης στα μπλοκ τη φετινή σεζόν είναι ο Άλεξ Τάιους (1.1 κατά μέσο όρο), με τον Αμερικανό σέντερ να έχει φιλοδωρήσει τους αντιπάλους του με τουλάχιστον μία τάπα στις 9 από τις 10 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο έχει βρει το στόχο έξω από τα 6,75μ. τουλάχιστον μία φορά στις 8 από τις 9 τελευταίες του συμμετοχές.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...