roumeliotis

Carwiz

Προγνωστικά Super League 30/01/2019

casino loutrakiou
redwell

Η 15η αγωνιστική της Super League ήταν μια εκκρεμότητα που δεν είχε διευθετηθεί εδώ και περίπου ένα μήνα, λόγω της διακοπής που οφείλεται στην υπόθεση του Θανάση Τζήλου. Στη 18η αγωνιστική, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συνέχισαν με επιτυχίες κόντρα σε ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο αντίστοιχα, κρατώντας τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Ατρόμητος έχασε κι άλλους βαθμούς μετά την ήττα του στη Λαμία, ενώ όλοι οι διεκδικητές της πέμπτης θέσης έχασαν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, για μία ακόμη φορά έχει αλλάξει το σκηνικό στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τις νίκες Λαμίας και ΠΑΣ Γιάννενα σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Η 15η αγωνιστική δε μας επιφυλάσσει κάποιο ντέρμπι, αλλά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη συνέχεια των 16 ομάδων. Ας δούμε τα 6 παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Πανιώνιος έφτασε σε μία ακόμη ήττα, από την οποία, όμως, έχει έντονα διαιτητικά παράπονα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-2 από την ΑΕΚ και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος, μετά τη νέα ήττα του, έχει μπει ξανά σε βαθμολογικούς μπελάδες. Έχασε εντός έδρας με 0-1 από τον Ολυμπιακό και είναι στην ενδέκατη θέση, έχοντας 18 βαθμούς.

Εκτίμηση: Όπως διαβάσατε, η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος, όμως, έχει μεγαλύτερο αρνητικό σερί και ο Αστέρας έχει ηττηθεί επί Παράσχου μόνο από, θεωρητικά, μεγάλες ομάδες. Λόγω έδρας, όμως, είναι πολύ πιθανή η ισοπαλία. Χ – 3,10

ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ομάδα της Λαμίας έφτασε σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, που την απομάκρυνε ελαφρώς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο και είναι 12η (σε ισοβαθμία) με 17 βαθμούς.

Ο Απόλλων Σμύρνης διατηρεί την αρνητική του εικόνα, ειδικά μακριά από το γήπεδο της Ριζούπολης. Η ”Ελαφρά Ταξιαρχία” ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα και είναι στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς.

Εκτίμηση: Η κακή πορεία συνεχίζεται για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος παίζει ξανά εκτός έδρας. Η Λαμία έχει ένα θετικό σερί και υποδέχεται την τελευταία ομάδα της κατάταξης, θέλοντας να το συνεχίσει. Γι’ αυτό, οι Φθιώτες έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. 1 – 1,50

ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ δείχνει για μία ακόμη φορά ότι το 2019 έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με 0-2 επί του Πανιωνίου και είναι 3η με 33 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά απέδειξε ότι δεν προτίθεται να τα παρατήσει. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί του Άρη και είναι 15ος, έχοντας 12 βαθμούς.

Εκτίμηση: Παρά την προσπάθειά του για παραμονή, ο Λεβαδειακός έχει ακόμη πολλά προβλήματα που χρειάζονται βελτίωση. Η ΑΕΚ διαχειρίζεται με πολύ σωστό τρόπο την εμφάνισή της και διεκδικεί το κάτι παραπάνω. Προβλέπεται, λοιπόν, εύκολη νίκη της Ένωσης. 1 & Over 2,5 – 1,75

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει, τη φετινή σεζόν, το απόλυτο νικών στην Τούμπα, αλλά και πολύ χαμηλά ποσοστά στο παθητικό του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε εύκολα εντός έδρας με 4-0 τον ΟΦΗ και παραμένει στην κορυφή με 47 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μένει ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι στη 12η θέση με 17 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ κρατά συχνά το μηδέν στην έδρα του, ενώ ο ”Άγιαξ της Ηπείρου” δε φημίζεται για την παραγωγικότητα που έχει μακριά από τους Ζωσιμάδες. Σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο ”Δικέφαλος” του Βορρά θα έχει ένα εύκολο απόγευμα Τετάρτης. 1 & Over 2,5 – 1,73

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των αντιπάλων του και να πάει πέμπτος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 0-0 κόντρα στην Ξάνθη και είναι 7ος με 23 βαθμούς.

Αντίστοιχη περίπτωση και για τον Παναθηναϊκό, που αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ και είναι 5ος (σε ισοβαθμία) με 24 βαθμούς.

Εκτίμηση: Το 2019 έχει μπει πολύ στραβά για τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει πανηγυρίσει θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει την υπέρβαση και, εκμεταλλευόμενος την τωρινή εικόνα των ”πράσινων”, έχει αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει. 1 DNB – 1,83

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε το εμπόδιο των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών με απόλυτη επιτυχία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κέρδισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-2 και είναι στη δεύτερη θέση με 39 βαθμούς.

Η ΑΕΛ πήρε θετικό σκορ, αλλά και ένα σημαντικό βαθμό, που της επιτρέπει να ονειρεύεται ακόμα και την Ευρώπη. Η ομάδα του Φέστα πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού και είναι ένατη, έχοντας 20 βαθμούς.

Εκτίμηση: Η ΑΕΛ έχει ανεβάσει την απόδοσή της, αλλά η τωρινή της πρόκληση είναι πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός ψάχνει επίμονα την πρωτιά, παρά το -8, και θέλοντας να συνδυάσει την επιστροφή στο Καραΐσκάκη με θετικό αποτέλεσμα, είναι το φαβορί στο ματς. 2-3 γκολ – 2,05

Bet-on-arme.com | Αναλύσεις - Προγνωστικά Στοιχήματος

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...