roumeliotis

lentiamo

Προγνωστικά Στοιχήματος Σαββάτου 26/01/2019

casino loutrakiou
redwell
Δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα της Ελλάδος και της Ιταλίας είναι οι σημερινές μας προτάσεις για να πάμε ταμείο. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι έχουμε...
 
Την είσοδο στην πεντάδα κυνηγάνε Παναιτωλικός και Ξάνθη αυτή την περίοδο.
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ:
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κάκιστος αυτή τη φορά, έχασε εύκολα στο Ηράκλειο με 3-0 από τον ΟΦΗ, έμεινε για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 7 παιχνίδια του, απέχει ένα βαθμό από την πρώτη πεντάδα.
Επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Ουίλιαν, τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Κυριακίδης. Απόντες ο αμυντικός μέσος Πάουλο, ο εξτρέμ Γιαννιώτης και ο επιθετικός Καμαρά.
 
ΞΑΝΘΗ: Καλύτερη συνολικά, κέρδισε με ανατροπή με 2-1 εντός έδρας τον Ατρόμητο, μένοντας για 2ο σερί παιχνίδι αήττητη, αμυντικά και αυτή κάνει νερά τελευταία. Εκτός έδρας έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 2-3-3, ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και Άρη στην 5η θέση.
Ο μεσοαμυντικός Καμαρά και ο μπακ Σιλά επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ ο στόπερ Λισγάρας είναι τιμωρημένος, λείπουν ο αμυντικός μέσος Ντε Λούκας και ο εξτρέμ Φασίδης.
 
Προϊστορία: 3-1-2 είναι το ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας μεταξύ των δύο ομάδων.
 
Πρόταση: Μετά από καιρό ο Παναιτωλικός ήταν κακός στην Κρήτη, έχει κενά πίσω και απόντα τον Κυριακίδη. Η Ξάνθη είχε δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, αλλά στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλή. Δυνατή έδρα το Αγρίνιο, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 γκολ στο 1,87.
 
Σταθερά σε καλή κατάσταση η Σαμπντόρια, κάτι που δεν ισχύει για την Ουντινέζε.
 
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ:
 
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ίσως άξιζε και τη νίκη στο 3-3 εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα, μένοντας για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη, επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 5 από τα 9 παιχνίδια της, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Ο μεσοεπιθετικός Ραμίρες είναι τιμωρημένος, λείπουν ο μέσος Μπαρέτο και ο εξτρέμ Καπράρι.
 
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κάκιστη εμφάνιση, έχασε εντός έδρας από την Πάρμα με 1-2 και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα 5 από τα 9 παιχνίδια της, απέχει 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Λείπουν ο μπακ Σαμίρ, ο μέσος Μπαράκ και ο επιθετικός Τεόντορτσικ.
 
Προϊστορία: Δεν κερδίζει εύκολα η Σαμπ με ρεκόρ 4-4-1 την τελευταία δεκαετία.
 
Πρόταση: Σε πολύ καλό μομέντουμ η Σαμπντόρια που έχει σούπερ φορμαρισμένο τον Κουαλιαρέλα. Η Ουντινέζε ακόμη και όταν παίρνει αποτελέσματα δεν παίζει καλά. Προβάδισμα στην έδρα, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τον άσο στο 1,86 της Winmasters.
 
Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος δείτε στο cleverbet.eu  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες. 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...