roumeliotis

lentiamo

Προγνωστικά Στοιχήματος Κυριακής 20/01/2019

casino loutrakiou
redwell
Έχει αρκετά ματς το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (20/01) για να ποντάρουμε τα χρήματά μας και να οδηγηθούμε στο ταμείο. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις επιλογές μας που είναι από Ελλάδα, Γερμανία και Ισπανία...
 
ΟΦΗ και Παναιτωλικός με το πρόσφατο ρεκόρ τους δείχνουν ότι πάμε για παιχνίδι με μεγάλο σκορ. 

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

ΟΦΗ: Μέτριος εντός έδρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο, μένοντας για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη, έρχεται από καλό σερί με αμφίσκορα. Εντός έδρας έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 2-2-3, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Λείπει ο μεσοαμυντικός Παπαστεριανός, τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Πλατέλλας, μάλλον εκτός ο μεσοαμυντικός Μεγιάδο και ο μεσοεπιθετικός Σασί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Άλλη μια πολύ γεμάτη και πειστική εμφάνιση, πήρε το 2-2 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, έμεινε για 3ο σερί ματς αήττητος, έρχεται από μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Εκτός έδρας έχει χάσει τα μισά από τα 4 παιχνίδια του, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζει ο μέσος Ντίας, τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Γουίλιαν. Απόντες οι μέσοι Έρικσον, Πάουλο, ο εξτρέμ Γιαννιώτης και ο επιθετικός Καμαρά.

Προϊστορία: Αφεντικό ο ΟΦΗ με ρεκόρ 4-1-0 την τελευταία δεκαετία με 4/5 under.

Πρόταση: Το κίνητρο το έχει σαφώς ο ΟΦΗ βαθμολογικά, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καθόλου, όσο και αν εντός έδρας είναι δυνατός. Ο Παναιτωλικός έδειξε ότι δεν μασάει από έδρες παίζει το ποδόσφαιρο του παντού. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό το Over 2.5 στο 2,25. 
 
Η μία από τις δύο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, είναι αυτή ανάμεσα στην ουραγό Νυρεμβέργη και την Χέρτα.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΕΡΤΑ:

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται πλέον η Νυρεμβέργη, μετά τις τέσσερις σερί ήττες που υπέστη πριν την χειμερινή διακοπή. Χρειάζεται να ανέβει ένα «βουνό» για να παραμείνει και την νέα χρονιά στα «σαλόνια». Μέχρι στιγμής πάντως, δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει. Ελπίζει στην δυναμική της έδρας της, καθώς μόνο εκεί καταφέρνει να παίρνει κάποιους βαθμούς.

ΧΕΡΤΑ: Αν και ξεκίνησε δυναμικά την τρέχουσα σεζόν, η Χέρτα υπέστη καθίζηση τον Δεκέμβριο. Πήρε μόλις έναν βαθμό στα τρία τελευταία της παιχνίδια, παρόλα αυτά παραμένει μέσα στο «κόλπο» της διεκδίκησης μίας ευρωπαϊκής θέσης. Για να τα καταφέρει όμως, χρειάζεται να βελτιώσει αρκετά την εικόνα της εκτός Βερολίνου. Τρείς ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προϊστορία: Μετά την διεξαγωγή 38 αγώνων, η Νυρεμβέργη μετρά 16 νίκες, με την Χέρτα να έχει μία λιγότερη (15). Επτά στον αριθμό τα ισόπαλα αποτελέσματα.

Πρόταση: Η Νυρεμβέργη έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Αν η Χέρτα εμφανιστεί ελαφρώς βελτιωμένη στα μετόπισθεν, τότε θα φύγει με την νίκη από το «Μαξ Μόρλοκ Στάντιον». Αξίζει το υψηλό 2,22 του διπλού της Χέρτα στον Stoiximan.

Ακόμα και προερχόμενη από μία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Λεγανές δύσκολα θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου».


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΕΓΑΝΕΣ:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήθελε να ρισκάρει με έναν αποκλεισμό και βάζοντας την βασική ενδεκάδα «καθάρισε» το μεγαλοβδόμαδο ματς με την Λεβάντε και πήρε την πρόκριση στη επόμενη φάση του Κόπα ντελ Ρέι. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου υποδέχεται στο «Καμπ Νου» την Λεγανές. Βρίσκεται σε φόρμα, χαρακτηριστικό δείγμα οι δύο σερί «τριάρες» στα τελευταία της ματς, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Η Λεγανές έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη, κερδίζοντας με 1-0 την ουραγό της βαθμολογίας, Ουέσκα. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει το «τρίποντο», με το γκολ να το σημειώνει 13 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Την Τετάρτη πήρε ακόμα μία νίκη, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη φορά, η οποία ομολογουμένως κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Πήρε όμως την απαιτούμενη ψυχολογία.

Προϊστορία: Μετά από πέντε αναμετρήσεις, η Μπαρτσελόνα έχει τέσσερις νίκες και η Λεγανές μία. Δεν υπάρχει ισοπαλία μέχρι στιγμής το εν λόγω ζευγάρι.

Πρόταση: «Τρένο» η Μπαρτσελόνα. Έχει αφήσει εδώ και καιρό τις προβληματικές εμφανίσεις και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν θα αποτελέσει εμπόδιο η Λεγανές, η οποία έχει σημειώσει μόλις επτά γκολ σε 10 αναμετρήσεις της εκτός έδρας. Η απόδοση του 1 & NG παίζεται σε απόδοση 1,70.

Για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...