roumeliotis

lentiamo

Το μεγαλύτερο επίτευγμα Μπλατ...

casino loutrakiou
redwell

Όποιος έλεγε πριν από την έναρξη της Regular Season της Euroleague πως ο Ολυμπιακός με νέο προπονητή στον πάγκο, ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και με 100% διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία θα ήταν μετά από 19 αγωνιστικές στο 12-7 και πως οι κακές βραδιές θα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πάλι θα περίσσευαν, θα τον λέγαμε τρελό.

Όμως ο Θρύλος του Ντέιβιντ Μπλατ συνδυάζει το "χτίσιμο" και την απόκτηση "χημείας" με τα αποτέλεσματα και όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό ο χρόνος δουλεύει υπέρ των Πειραιωτών για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως του 59χρονου προπονητή δεν είναι τα αποτελέσματα και το γεγονός ότι ο Θρύλος αρέσει και παίζει ελκυστικότατο μπάσκετ υποχρεώνοντας τους αντιπάλους να του βγάλουν το... καπέλο, αλλά η απο-Σπανουλοποίηση που επιχειρεί.

Βλέποντας πολύ μακριά ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει καταφέρει με τον τρόπο του να αλλάξει 100% το πώς σκέφτεται και λειτουργεί ο Βασίλης Σπανούλης στα 37 του χρόνια και τι θα δίνει στην ομάδα και παράλληλα έχει υποχρεώσει όλους τους υπόλοιπους να νιώθουν περισσότερο "ενεργοί" και με ευθύνες.

Αυτό το... "δίνουμε τη μπάλα στον Σπανούλη και ας βγάλει αυτός την άκρη" με τον κόουτς-Μπλατ στον πάγκο δεν υπάρχει και αυτό το νιώθουν στο... πετσί τους και ο Red-Bill ο οποίος η αλήθεια είναι πως νιώθει πιο απελευθερωμένος και θεωρεί πως όταν θα κρίνονται οι τίτλοι θα είναι 100% υπέρ της ομάδας όλο αυτό, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που τη μια φορά ο ένας και την άλλη ο άλλος κάνουν το step-up και αποδεικνύονται ιδιαίτερα σημαντικοί για να πηγαίνει μπροστά ο Ολυμπιακός.

Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του δικού του Ολυμπιακού, μια... απο-Σπανουλοποίηση κοινώς, από τον Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος φτιάχνει ομάδα για το παρόν και για το μέλλον με στόχο να επιστρέψει μετά από μια στείρα διετία ο Θρύλος στους τίτλους.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...