roumeliotis

leptokariopoulos

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Bullets

casino loutrakiou
redwell

Ματς της εβδομάδας έχει χαρακτηριστεί από την Euroleague το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 16η ημέρα της κανονικής περιόδου, μια σούπερ αναμέτρηση στο ΣΕΦ από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες-σημειώσεις σφαίρες:

*** Oι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργος Πρίντεζης είναι οι μοναδικοί παίκτες του Θρύλου που έχουν ξεκινήσει και στα 15 μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

*** Στην 1η θέση των ριμπάουντερ της φετινής Euroleague βρίσκεται ο Σέρβος σέντερ ενώ είναι 1oς και στα επιθετικά ριμπάουντ (3.7 ανά αγώνα), με τον "Μίλου" να κατεβάζει 7.7 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή ενώ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης στα 10 από τα 11 τελευταία του ματς.

*** O 24χρονος άσος του Θρύλου μετράει επίσης τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε 5 σερί αγώνες.

*** Με 2 τρίποντα στο ενεργητικό του και 1 ριμπάουντ ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 τρίποντα και τα 500 ριμπάουντ στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** Τουλάχιστον ένα κλέψιμο και ένα τρίποντο σε 5 σερί ματς έχει καταγράψει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης καταλαμβάνει την 2η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 437 φορές και τουλάχιστον μια φορά στις 8 από τις 9 τελευταίες του συμμετοχές.

*** Στην 9η θέση των κορυφαίων "κλεφτών" της διοργάνωσης βρίσκεται ο Kill-Bill με 243 κλεψίματα στο ενεργητικό του, με τον Τζέι Αρ Χόλντεν να είναι όγδοος με 247.

*** O Zακ ΛεΝτέι έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στις 8 τελευταίες του παρουσίες και έχει σερί 11 εύστοχων βολών.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με 1 κλέψιμο στο ενεργητικό του θα φτάσει τα 100 στη διοργάνωση.

*** Ο διεθνής ερυθρόλευκος άσος έχοντας 2.771 πόντους στο ενεργητικό του καταλαμβάνει την 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να βρίσκεται στην 5η θέση με 2.807.

*** Ο "Πριντ" με συνολικά 1.144 ριμπάουντ βρίσκεται στην 8η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται μόλις 1 για να "πιάσει" τον Ντέιβιντ Άντερσεν στην 7η θέση.

*** Δεν έχει αστοχήσει στις 9 τελευταίες του προσπάθεις από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας ο Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος είναι ο 2ος πιο εύστοχος παίκτης με 90.86%, με τον Λετονό διεθνή γκαρντ να έχει επίσης τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε 5 συνεχόμενους αγώνες.

*** Διψήφιος σε πόντους είναι ο Νικ Καλάθης στις 5 τελευταίες του παρουσίες ενώ μετράει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 12 από τα 13 τελευταία του παιχνίδια.

*** "Αλάνθαστος" είναι ο Νίκος Παπάς στις 13 τελευταίες ελεύθερες βολές που επιχείρησε, με τον γκαρντ των πρασίνων να μετράει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σις 6 από τις 7 τελευταίες του συμμετοχές.

*** Ο Τζέιμς Γκιστ θέλει ακόμα 5 κλεψίματα για να φτάσει τα 200 στην καριέρα του.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...