roumeliotis

Carwiz

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 68-78 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Eνδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες προέκυψαν από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 11η στροφή της Basket League, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 78-68 στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων για το 2018.

Αναλυτικά...

*** Πέρα από τις 6 ασίστ που αποτελούν προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο πρωτάθλημα για τον Γιώργο Πρίντεζη στην 350η παρουσία του, ο ερυθρόλευκος φόργουορντ έκανε το πιο παραγωγικό επιθετικά παιχνίδι του φέτος σημειώνοντας 19 πόντους. Είχε από 11 στα παιχνίδια με τον Άρη, τον ΠΑΟ και το Ρέθυμνο. Με αυτούς τους 19 πόντους μάλιστα, ο "Πριντ" ξεπέρασε τους 3.400 στην κατηγορία.

*** Πέντε από τα εννιά ριμπάουντ του Γιώργου Πρίντεζη ήταν επιθετικά και με αυτά έφτασε τα 400 στην καριέρα του στην Basket League. Με τα εννιά που είχε συνολικά έφτασε τα 1.424 και ξεπέρασε τον Μιχάλη Κακιούζη (1.421) και έγινε ο 18ος ριμπάουντερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέτυχε το πρώτο του “double-double” στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας 17 πόντους και 13 ριμπάουντ. Έτσι έγινε ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που έφτασε σε μια τέτοια επίδοση μετά τον ΛεΝτέι στο ματς με τον Ήφαιστο και τον Πρίντεζη σε εκείνο με το Ρέθυμνο.

*** Επίσης τα 13 ριμπάουντ αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου για τον 24χρονο Σέρβο σέντερ που πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είχε ξεπεράσει τα επτά.

*** Με τις τρεις ασίστ που είχε κόντρα στους Θεσσαλονικείς ο Βαγγέλης Μάντζαρης μπήκε στην πρώτη 20άδα των πασέρ της Basket League. Έφτασε τις 666 και προσπέρασε κατά δύο τον Γιώργο Λημνιάτη.

*** Γιάνις Στρέλνιεκς βελτίωσε κατά έναν πόντο το φετινό, ατομικό ρεκόρ του σημειώνοντας 14. Είχε 13 κόντρα στο Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική.

*** Ο Ολυμπιακός ανανέωσε 18 φορές επιθέσεις του με ριμπάουντ σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση του στην Basket League 2018-19 αφού είχε 17 στο παιχνίδι του με τον Ήφαιστο, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος.

*** Ο Φιλ Γκος σημείωσε και τους 16 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτούς έγινε ο 39ος παίκτης συνολικά και 16ος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα που ξεπέρασε τους 500 στην κατηγορία. Ο Αμερικανός έφτασε τους 512 και ξεπερνώντας τους Λόρενς Φάντεμπεργκ και Μαμαντού Ντιαρά, μπήκε στην πρώτη 15άδα των ξένων σκόρερ του δικεφάλου.

*** Στατιστικά κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο Γιανίκ Μορέιρα. Ο Αγκολέζος ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του με τους 16 πόντους που σημείωσε, όσους είχε και στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο.

*** Η μία ασίστ που είχε ο Γουίλ Χάτσερ ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει στις 200 στην κατηγορία, αριθμό στον οποίο έχουν φτάσει μόνο τρεις ξένοι παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο Ντι Τζέι Κούπερ.

*** Με τους δύο πόντους που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έφτασε τους 1.400 στην Basket League.

*** Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε και τις δύο τάπες του ΠΑΟΚ για να μπει στην κορυφαία 10άδα των μπλοκέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία. Έφτασε τις 42 και ξεπέρασε τον Κιθ Κλάντον.

*** Ο δικέφαλος ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή επιθετική του επίδοση, μένοντας στους 68 πόντους όσους είχε και κόντρα στον Χολαργό.

*** Τα πέντε επιθετικά του ριμπάουντ, είναι η χειρότερη φετινή επίδοση του ΠΑΟΚ αφού είχε έξι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...