roumeliotis

Carwiz

Κολοσσός-ΟΣΦΠ 67-86 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Άνετο πέρασμα από τη Ρόδο για τον Ολυμπιακό και νίκη με 86-67 επί του Κολοσσού για την 9η ημέρα της Basket League, αναμέτρηση από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Συνολικά 34 πόντους από αιφνιδιασμούς πέτυχε στο Βενετόκλειο ο Ολυμπιακός, επίδοση που συνιστά ρεκόρ για τη φετινή Basket League αφού η προηγούμενη καλύτερη ήταν εκείνη των 32 που είχαν οι “ερυθρόλευκοι” στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στα υπόλοιπα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του είχε αθροιστικά 41 πόντους στο transition παιχνίδι μετρώντας οκτώ με την Κύμη, 11 με τον Άρη και 22 με τον Παναθηναϊκό.

*** Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει σημειώσει συνολικά 126 πόντους από αιφνιδιασμούς στις εννιά αγωνιστικές, παίρνοντας δηλαδή κατά μέσο όρο 14 πόντους ενώ πέρσι είχε 9,69 στην κανονική περίοδο μετρώντας 127 πόντους εντός (9,77) και 125 εκτός έδρας (9,61).

*** Ο Ολυμπιακός περιόρισε τα λάθη του σε μονοψήφιο αριθμό για δεύτερη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα έχοντας εννιά. Λιγότερα είχε μόνο απέναντι στο Λαύριο Aegean Cargo (5).

*** Με τις τρεις ασίστ που είχε στη Ρόδο ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε τις 663 στην κατηγορία και προσπερνώντας τον Λευτέρη Κακιούση (661) έγινε ο 21ος πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ακόμη ο διεθνής γκαρντ μαζεύοντας πέντε ριμπάουντ, ξεπέρασε τα 700 στην καριέρα του στην Basket League.

*** Τους 600 πόντους ξεπέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που σημείωσε 14.

*** "Γεμάτη" στατιστική είχε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με 16 πόντους, τέσσερις ασίστ αλλά και πέντε ριμπάουντ που αποτελούν ατομικό ρεκόρ στη σεζόν αφού είχε τέσσερα κόντρα στον Πανιώνιο.

*** Το ίδιο και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 10 πόντους, πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ που αποτελούν ατομικό ρεκόρ περιόδου αφού είχε τρεις τελικές πάσες απέναντι στον Πανιώνιο.

*** Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε εξαιρετική δουλειά στις δύο ρακέτες φτάνοντας στο δεύτερο του “double-double” στο φετινό πρωτάθλημα με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ μετά από εκείνο που είχε στο ματς με την Κύμη (22π, 13ρ.). Ο διεθνής σέντερ έφτασε στη 2η θέση της σχετικής λίστας τους Σον Έβανς και Μίλαν Μιλόσεβιτς πίσω από τον Κρις Χόρτον ενώ με τα 11 ριμπάουντ που είχε έγινε ο 25ος στην ιστορία της Betshop Basket League που έφτασε τα 1.300.

*** Παράλληλα με την 282η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Περικλή Δορκοφίκη κι ανέβηκε στην 53η θέση της αντίστοιχης λίστας ενώ με τα πέντε εύστοχα δίποντα του, έφτασε τα 732 κι ανέβηκε στην 33η θέση αυτής της λίστας, προσπερνώντας τον Παναγιώτη Φασούλα που ως προς αυτήν την περίοδο του ελληνικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) είχε 731.

*** Ο Στίβι Μπράουνινγκ βελτίωσε την καλύτερη ατομική επίδοση του στις ασίστ μοιράζοντας έξι. Είχε από τέσσερις στα ματς με την Κύμη και τον Πανιώνιο.

*** Σε ομαδικό επίπεδο, ο Κολοσσός H Hotels έμεινε για τρίτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό λαθών. Είχε εννιά όπως και στα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ήφαιστο.

*** Στα 60 παιχνίδια που έγιναν μέχρι σήμερα στη φετινή Betshop Basket League, μόνο έξι φορές υπήρξε ομάδα χωρίς τάπα. Στις τρεις ήταν ο Κολοσσός H Hotels αφού κανείς παίκτης του δεν έκοψε αντίπαλο σουτ χθες αλλά και στα ματς με τον Άρη και τον Πανιώνιο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...