roumeliotis

leptokariopoulos

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 12η στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Αναντολού Εφές, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στις 18:45 από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακατω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Ο Ζακ ΛεΝτέι έχει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε 5 σερί αγώνες ενώ έχει το απόλυτο στις 9 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης καταλαμβάνει την 2η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 428 φορές και τουλάχιστον μια φορά στις 5 τελευταίες του συμμετοχές.

*** Στην 9η θέση των κορυφαίων "κλεφτών" στη διοργάνωση μαζί με τον Βίκτορ Χριάπα βρίσκεται ο Kill-Bill με 241 κλεψίματα στο ενεργητικό του, με τον Τζέι Αρ Χόλντεν να είναι όγδοος με 247.

*** Oι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργος Πρίντεζης είναι οι μοναδικοί παίκτες του Θρύλου που έχουν ξεκινήσει και στα 11 μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι "διψήφιος" σε πόντους και σύστημα αξιολόγησης στις 8 από τις 9 τελευταίες του παρουσίες ενώ με 3 κλεψίματα στο ενεργητικό θα φτάσει τα 100 στη διοργάνωση.

*** Ο διεθνής ερυθρόλευκος άσος με μόλις 6 πόντους στο ενεργητικό του θα φτάσει τους 2.739 και θα... συγκατοικήσει με τον Μάρκους Μπράουν στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague.

*** Ο "Πριντ" με συνολικά 1.116 ριμπάουντ βρίσκεται στην 10η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 1 για να "πιάσει" τον Μάικ Μπατίστ στην 9η θέση και 8 για να φτάσει τον Αντώνη Φώτση στην 8η θέση αντίστοιχα.

*** Στην 3η θέση των ριμπάουντερ της φετινής Euroleague βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ είναι 2oς στα επιθετικά ριμπάουντ (3.1 ανά αγώνα), με τον Σέρβο σέντερ να κατεβάζει 7.1 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή ενώ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης στα 6 από τα 7 τελευταία του ματς.

*** Με 3 τρίποντα στο ενεργητικό του και ισάριθμες ασίστ ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 τρίποντα και τις 500 ασίστ στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** Τουλάχιστον ένα κλέψιμο έχει καταγράψει στα 10 τελευταία του παιχνίδια ο Αντριέν Μοερμάν ο οποίος είναι στην 5η θέση της σχετικής λίστας με 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

*** Δεύτερος καλύτερος σε ευστοχία στα δίποντα με το εκπληκτικό 75.5% είναι ο Τίμπορ Πλάις, με τον Γερμανό σέντερ να έχει το απόλυτο στις 15 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας.

*** Την τέταρτη θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα μπλοκ καταλαμβάνει ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος φιλοδωρεί τους αντιπάλους του με 1.1 τάπες σε κάθε του παρουσία, έχοντας τουλάχιστον ένα "στοπ" στο ενεργητικό στα 7 από τα 8 τελευταία του ματς.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...