roumeliotis

lentiamo

Θέλουν γκολ οι Βούλγαροι στο Νations League

casino loutrakiou
redwell

Πριν περάσουμε στο κυρίως θέμα που είναι τα προγνωστικά στοιχήματος για το Nations League να σας ενημερώσουμε ότι στο bet-on-arme.com θα βρείτε μια λίστα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Μπορεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας να γίνεται στη Γερμανία, εκεί όπου τα απογοητευμένα «πάντσερ» υποδέχονται τους… φτερωτούς Ολλανδούς, όμως στο 3ο γκρουπ τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά αναφορικά, με τη μάχη πρωτιάς να μαίνεται ανάμεσα σε Νορβηγία και Βουλγαρία. Έτσι, θα αποφύγουμε το ραντεβού του βορρά και θα πάμε στα νότια, στα παιχνίδια σε Βαλκάνια και Κύπρο. Πάμε να δούμε:

1006. Βουλγαρία-Σλοβενία: Η γκέλα μέσα στην Κύπρο, τη στιγμή που η ανταγωνίστρια για την πρωτιά Νορβηγία έπαιρνε το βαθμό στη Σλοβενία, ίσως στοιχήσει τελικώς στους Βούλγαρους. Οι Βαλκάνιοι, που έχουν μια πολύ καλή γενιά, οφείλουν, πλέον, να νικήσουν τους Σλοβένους στη Σόφια, περιμένοντας τα χαρμόσυνα νέα από τη Μεγαλόνησο.

Αν και οι δυο ομάδες κερδίσουν, οι Βούλγαροι θέλουν τουλάχιστον νίκη με ένα γκολ παραπάνω απ’ ότι οι Σκανδιναβοί για να πάρουν αυτοί την πρώτη θέση στον όμιλο. Φυσικά, οι Σλοβένοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως πάμε με το κίνητρο που λέει φουλ επίθεση για τους γείτονες. Άσος σε συνδυασμό με το όβερ 1.5 που πληρώνει καλά στο 2.45.

1011. Κύπρος-Νορβηγία: Αναλύσαμε ακριβώς τι συμβαίνει στον όμιλο στο παραπάνω ζευγάρι. Οι Νορβηγοί, που έχουν αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στον όμιλο, θα πάνε στην Κύπρο για το διπλό, ενώ θα κυνηγήσουν και το σκορ για να κρατήσουν τη διαφορά τερμάτων.

Στην έδρα τους όμως οι Κύπριοι δεν χαρίζονται σε κανέναν. Παραμένουν αήττητοι στον όμιλο στο ΓΣΠ, ενώ δεν έχουν λόγο να κλειστούν για το αποτέλεσμα και θα παίξουν ανοιχτά. Το κίνητρο όμως είναι με το μέρος των «βίκινγκς» και θα ποντάρουμε στην απλή νίκη τους στο 1.67.

Bet-on-arme.com | Αναλύσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...