roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Μακάμπι Bullets

casino loutrakiou
redwell

Νέα ενδιαφέρουσα "μονομαχία" στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μακάμπι για την 4η ημέρα της Regular Season στην Εuroleague, αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες.

*** Την 281η παρουσία του σε ματς της Euroleague θα καταγράψει ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στους Ισραηλινούς και θα βρεθεί τέσσερις συμμετοχές μακριά από τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος με 284 βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

*** Ο Kill-Bill καταλαμβάνει την 4η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 412 φορές, με τον Λούκα Μπαζίλε να είναι στην 3η θέση με 421.

*** Ο Γιώργος Πρίντεζης με συνολικά 1.075 ριμπάουντ στην Euroleague βρίσκεται στην 10η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 42 για να "πιάσει" τον Μάικ Μπατίστ την 9η θέση.

*** Με 3 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** O Σκότι Ουίλμπεκιν έχει καταγράψει διψήφιο αριθμό πόντων σε 6 σερί ματς στην Euroleague ενώ έχει βρει τον στόχο έξω από τα 6,75μ. τουλάχιστον μια φορά στις 12 τελευταίες του παρουσίες.

*** Ο Μάικλ Ρολ δεν έχει αστοχήσει στις 21 τελευταίες του προσπάθειες από τη γραμμή της "φιλανθρωπίας" ενώ έχει σημειώσει τουλάχιστον 1 τρίποντο στα 10 από τα 11 τελευταία του παιχνίδια.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...