roumeliotis

Carwiz

Πρώτη... ακτινογραφία Γουίλιαμς-Γκος (video)

casino loutrakiou
redwell

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια" ανέφερε η ανακοίνωση της πειραιώτικης ΚΑΕ με την οποία έγινε η μετάβαση στη νέα εποχή, σε αυτή των πολυετών συμβολαίων και όχι των 1+1+1 που θα είχαμε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Ένας παίκτης ο οποίος διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά από αυτά που έψαχνε από τον πόιντ γκαρντ που είχε στο μυαλό του ο Ντέιβιντ Μπλατ. Έχοντας ένα μικρό δείγμα πλέον από τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τα φιλικά που συμμετείχε και τα πρώτα επίσημα ματς, μπορούμε να καταγράψουμε ορισμένα σημαντικά πράγματα και δη τα "συν" που θα προσφέρει ο νεαρός άσος.

Ξεκινώντας από την ταχύτητά του η οποία είναι πολύ πάνω από αυτή ενός γρήγορου γκαρντ, το νέο απόκτημα των Πειραιωτών μπορεί να μεταφέρει τη μπάλα σε χρόνο ντε τε από την άμυνα στην επίθεση και είτε να δώσει ασίστ είτε να τελειώσει ο ίδιος τον αιφνιδιασμό.

Ταχύτατος αλλά και εκρηκτικός στα πρώτα βήματα. Έχει εκκίνηση που του δίνει αβαντάζ στην επίθεση. Αυτό τον διευκολύνει να ξεφύγει σχετικά εύκολα από τη στενή επιτήρηση του αντιπάλου και να δημιουργήσει ανισορροπία στα μαρκαρίσματα για να διεισδύσει ή να βρει σουτ υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Έχει αξιόπιστο ως πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση και από το τρίποντο. Δεν το σκέφτεται να σηκωθεί από τα 5-6 μέτρα και να σκοράρει, ενώ όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις θα πάρει το τρίποντο. Δεν είναι παίκτης που ο αντίπαλος προπονητής θα του δώσει το σουτ σε καμία περίπτωση. Θέλει παίκτη πάνω του διαρκώς γιατί μπορεί να σε "σκοτώσει".

Αυτό που είδαμε αρκετά και το έχει στο ρεπερτόριό του όπως τον ξέραμε από την Παρτιζάν είναι το "floater". Το έχει αυτό το σουτάκι ο 24χρονος γκαρντ με το ένα χέρι από τα 3-4 μέτρα μετά από διείσδυση και θα το χρησιμοποιήσει πολύ μέσα στη σεζόν.

Μπορεί να μην είναι αμυντικό "υπερόπλο" όμως σε ματς που θα χρειαστεί να... ματώσει θα το κάνει με επιτυχία προτάσσοντας την ταχύτητα και τα μακριά χέρια του. Το άνοιγμα είναι εξαιρετικά μεγάλο και όταν τα απλώνει κρύβει πολλά στον αντίπαλο. Μπορεί να μαρκάρει από το "1" ως το "3" με την ίδια άνεση και στις αλλαγές αυτό είναι εξτρά "όπλο" του για να υποστηρίξει το πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τέλος, λεπτομέρεια μεν σημαντική δε, το γεγονός πως στο ματς με την Ούνικς Καζάν για το "Gomelsky Cup" με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα και τον Θρύλο στο -2, ο Αμερικανός πήρε πάνω του την τελευταία επιθεση και με τρομερό χορευτικό και σουτ μπάζερ-μπίτερ ισοφάρισε και το έστειλε στην παράταση.

Εν κατακλείδι, μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο... πετσί του ρόλου του που είναι πρωταγωνιστικός και όχι κομπάρσου "πολυτελείας" και δείχνει πως έχει όλο το "πακέτο" για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Euroleague και στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι ακόμα νωρίς όμως ήδη πολλοί ποντάρουν τα χρήματά τους πάνω του. Προσωπικά, είμαι ένας εξ αυτών...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...