roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Τρίκαλα 86-51 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πλούσια σε ατομικά και ομαδικά επιτεύγματα ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ (σ.σ. 86-51), από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω άκρως ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε 20 πόντους, βελτιώνοντας κατά τρεις το ρεκόρ καριέρας του σε συνολικά 141 παρουσίες του σε ματς πρωταθλήματος. Είχε 17 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό τη σεζόν 2015-16.

*** Ακόμη μοίρασε τέσσερις ασίστ, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι τρεις που είχε από μία φορά τη σεζόν 2012-13 και τη σεζόν 2013-14.

*** Οι 32 βαθμοί του στο ranking αποτελεί επίσης την κορυφαία επίδοση της καριέρας του στην κατηγορία. Η προηγούμενη ήταν οι 21 βαθμοί που είχε εντός έδρας με τον Πανελευσινιακό τη σεζόν 2014-15 και στο εντός έδρας ματς με τον Αρκαδικό της σεζόν 2015-16.

*** Tέλος ο διεθνής φόργουορντ με τα εννιά ριμπάουντ που είχε στο παιχνίδι, έγινε ο 22ος ριμπάουντερ στην ιστορία του ΟΣΦΠ. Έφτασε τα 336 και ξεπέρασε τους Ζεβροσένκο (330) και Ντάνστον (333).

*** Ο Κώστας Παπανικολάου έγινε ο 14ος παίκτης στην ιστορία των Πειραιωτών που ξεπέρασε τις 200 ασίστ, έχοντας δύο κόντρα στα Τρίκαλα.

*** Ακόμη με τα τρία επιθετικά ριμπάουντ του ο Παπανικολάου «έπιασε» στην 8η θέση της σχετικής λίστας των ερυρόλευκων τον Ζάρκο Πάσπαλι στα 172.

*** Ο «Παπ» με τα δύο δίποντα του έφτασε τα 335 με τον Ολυμπιακό κι ανέβηκε στην 11η θέση της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Ουόλτερ Μπέρι.

*** Ο Βασίλης Τολιόπουλος άρπαξε την ευκαιρία παίζοντας για 17 λεπτά. Είχε οκτώ πόντους, δύο ριμπάουντ και έξι ασίστ. Η τελευταία επίδοση του συνιστά ρεκόρ καριέρας αφού το προηγούμενο ήταν οι τέσσερις που είχε πέρσι στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

*** Κρατώντας τη θεσσαλική ομάδα στους 51 πόντους, ο Ολυμπιακός σημείωσε την κορυφαία αμυντική επίδοση των τριών πρώτων αγωνιστικών. Παθητικό 55 πόντων είχε ο Κόροιβος κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα και λίγο νωρίτερα 52 σημείωσε ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

*** Οι ερυθρόλευκοι πάντως στον αντίποδα, έγιναν η πρώτη ομάδα της φετινής Stoiximan.gr Basket League που δεν είχε τάπα σε ένα παιχνίδι της.

*** Τα Τρίκαλα BC Aries δεν έβγαλαν συνεργασίες και μένοντας στις έξι ασίστ σημείωσαν τη χειρότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος. Οκτώ είχε την ίδια ώρα ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος και εννιά η θεσσαλική ομάδα κόντρα στον Προμηθέα στη 2η αγωνιστική.

*** Η ομάδα του Κώστα Μέξα μένοντας στους 20 πόντους στο 2ο ημίχρονο, σημείωσε τη χειρότερη φετινή επίδοση για ένα ημίχρονο. 23 είχε η Κύμη στο 1ο ημίχρονο του αγώνα της με τον ΟΣΦΠ.

*** Στατιστικά η εμφάνιση της θεσσαλικής ομάδας είναι η χειρότερη του φετινού Πρωταθλήματος με βάση το ranking. Είχε 24 βαθμούς έναντι 32 του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου στο σημερινό ματς της Λάρισας και 34 της Κύμης την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.

*** Σε ατομικό επίπεδο, ο Κώστας Βασιλειάδης με τους 11 πόντους του μπήκε στην πρώτη 40άδα των σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League. Έφτασε τους 2.582 και ξεπέρασε τον Νίκο Μπουντούρη.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...