roumeliotis

Carwiz

To know us better ως Μόσχα...

casino loutrakiou
redwell

Μετά από τις πρώτες... αναγνωριστικές προπονήσεις στο ΣΕΦ, ουσιαστικά το μάζεμα παλιών και νέων και οι συστάσεις υπό τον Ντέιβιντ Μπλατ, η ομάδα βρίσκεται στο Μέτσοβο και από εκεί ουσιαστικά θα αρχίσει το "χτίσιμο". Μην περιμένετε να πέσουν... μπετά στην πανέμορφη ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων.

Θα γίνει δουλειά στην τακτική και όχι τόσο στην πράξη. Θα γίνει λόγος για κάποια πράγματα που θεωρεί ως το Α και το Ω ο Αμερικανός τεχνικός και πρέπει να τα εμπεδώσουν πρώτα στο κεφάλι τους και μετά να τα δουλέψουν δυναμικά -και όχι επιδερμικά όπως τώρα- στο παρκέ, παλιοί και νέοι παίκτες.

Ειδικά το "δέσιμο" των νεόφερτων με την παλιά... φρουρά είναι "κλειδί" της επιτυχίας της νέας ομάδας και όσο γρηγορότερα συμβεί αυτό, τόσο πιο εύκολα και ικανοποιητικά θα βγουν στο παρκέ αυτά που θα δουλέψει μετά το Μέτσοβο ο Ισραηλινός τεχνικός και οι άσοι των Πειραιωτών.

Κοινώς; Εκεί σε υψόμετρο 1.150 μέτρων, θα γίνουν οι "συστάσεις" και θα έρθουν πιο κοντά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ για να μετατραπούν σε μια "γροθιά" όπως χαρακτηριστικά λέει με τους συνεργάτες του ο Ντέιβιντ Μπλατ, προκειμένου αυτή η "γροθιά" να μπορεί πρώτα απ' όλα να σχηματιστεί και μετά να... χτυπήσει.

Κάτι σαν το περίφημο "Ασμπέτε" την ατάκα του Χρόνη Εξαρχάκου που άφησε εποχή στην ταινία «ο Κατεργάρης” και φυσικά αναφερόταν στο "To know us better" πάρτι.

Επιστρέφοντας στα σοβαρά, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, λόγω της προσθήκης στο ρόστερ πολλών καινούριων παικτών από διαφορετικές λίγκες και με διαφορετική καταγωγή και προέλευση, θέλει πρώτα απ' όλα να γίνουν... φιλαράκια με τους παλιούς, να αποκτήσουν το αίσθημα της οικογένειας και μετά να "μοχθήσουν" για αυτή.

Στο Μέτσοβο που τέτοια εποχή είναι σα να πας στη... Μύκονο τέλη Γενάρη, η μια εβδομάδα προπονήσεων και καθημερινής επαφής θα φέρει πιο κοντά τους πάντες, εξυπηρετώντας αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν πέσει η ομάδα με τα μούτρα στα πολλά συστήματα που θέλει να περάσει ο Αμερικανός τεχνικός.

Αυτοί που έχουν δουλέψει μαζί του λένε πως πρέπει ο παίκτης να έχει ένα αρκετά... ικανοποιητικό δείκτη νοημοσύνης για να κατανοήσει και εν συνεχεία να βγάλει στο παρκέ τα όσα διδαχθεί από τον έμπειρο προπονητή ο οποίος προ τριετίας έδινε εντολές στον Λεμπρόν Τζέιμς...

Η δουλειά θα αρχίσει ουσιαστικά, εκεί δηλαδή που θα ξεκινήσει να πατάει το... γκάζι ο Ντέιβιντ Μπλατ, από τις αρχές Σεπτέμβρη μέχρι τις 13 του μήνα που η ομάδα θα πάει στην Ισπανία για το τουρνουά με Μάλαγα και Ρεάλ Μαδρίτης, αν και λόγω εθνικών ομάδων, το έργο του θα πάρει σάρκα και οστά με... δόσεις. 

Το διήμερο 21-23 Σεπτέμβρη στο τουρνουά στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή της Ούνιξ Καζάν, της Γαλατασαράι και της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, σαφώς θα είναι τα πράγματα καλύτερα από πλευράς ρόστερ καθώς άπαντες θα είναι παρόντες, η ομάδα θα έχει ένα μήνα πίσω της μαζί και θα βγάζει πράγματα στο παρκέ.

Τέλος, η... πρόβα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων για τη Euroleague και το πρωτάθλημα, αναμφίβολα θα είναι το διήμερο 29-30 Σεπτέμβρη στο Gomelsky Cup στη Μόσχα με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ούνιξ Καζάν και της Αναντολού Εφές, εκεί δηλαδή που θα έχουμε μια σαφέστατη εικόνα του πώς θα παίζει ο νέος Θρύλος με την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπλατ.

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...