mybet

redgoal

gadgeraki

Αλέξανδρος Δραγάνογλου

Αλέξανδρος Δραγάνογλου

Γιορτινό ΣΕΦ και εισιτήρια με Χίμκι-Φενέρ

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση των εισιτηρίων των δύο επόμενων εντός έδρας αγώνων των Πειραιωτών απέναντι σε Χίμκι και Φενέρμπαχτσε αλλά και όλες τις εκπλήξεις που περιμένουν τους φίλους του Θρύλου στο γιορτινό ΣΕΦ. Αναλυτικά:

"Τρίγωνα, κάλαντα, όμως, όχι μέσα την γειτονιά -όπως αναφέρει το γνωστό γιορτινό τραγούδι-, αλλά στο ΣΕΦ! Ελάτε στις αναμετρήσεις της ομάδας μας με την ΚΗΙΜΚΙMOSCOW REGION (18/12, 21.00) και την FENERBAHCEBEKO (02/01, 21.00) και συνδυάστε μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων, με την μπασκετική πανδαισία της Ευρωλίγκας!

Στους αγώνες αυτούς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα των ημερών, για αυτό και έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά από χάπενινγκ, κυρίως για τους μικρούς μας φίλους!

Πιο συγκεκριμένα, μία ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Κίμκι θα «τρέχουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις κεντρικές θύρες VIP , ΘΥΡΑ 7 και ΘΥΡΑ 3 πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως face-painting , κατασκευές, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, stand παικτών για… άπειρα φωτογραφικά κλικ και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Όσον αφορά στους ενήλικες, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Bazaar από τα εργαστήρια κεραμικής μαγειρικής και κατασκευών από τους μαθητές ειδικών σχολείων (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες», Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά και 2ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά Άνοιξης) και φυσικά να επισκεφτούν το OFFICIAL BC STORE που θα έχει ειδικές γιορτινές προσφορές!

Επίσης, δεν θα λείψουν ο γιορτινός Θρυλέων και οι εορταστικές Cheerleaders του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε όλα τα events. Παράλληλα, σύντομα θα ανακοινωθούν οι προσφορές των Χορηγών μας σε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν σε αυτούς τους αγώνες, με κύριους σκοπούς τόσο τις νίκες όσο και την διασκέδαση!!

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας άμεσα και ελάτε να ζήσουμε απο κοντά μοναδικές εορταστικές στιγμές και να στηρίξετε την ομάδα σε 2 πολύ ανταγωνιστικούς και κρίσιμους αγώνες, για την συνέχεια της Turkish Airlines Euroleague!
Διάθεση εισιτηρίων για τους αγώνες με την KHIMKI MOSCOW REGION και την FENERBAHCE BEKO!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον Αγώνα EUROLEAGUE με την KHIMKI MOSCOW REGION (18/12/2019, με ώρα έναρξης 21:00) συνεχίζεται και ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για τον Αγώνα EUROLEAGUE με την FENERBAHCE BEKO (02/01/2020, με ώρα έναρξης 21:00)

KHIMKI MOSCOW REGION (18/12/2019, με ώρα έναρξης 21:00)

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.
Μέσω των καταστημάτων PUBLIC και ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Τρίτη 17/12/2019 από τις 10:00 – 18:00 και την Τετάρτη 18/12/2019 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20,25, 30,35, 40, 100 και 120 €.
Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 4527600.
FENERBAHCE BEKO (02/01/2020, με ώρα έναρξης 21:00)

Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr) από την Πέμπτη, 12/12/2019 και ώρα 10:00.
Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Πέμπτη, 12/12/2019 και ώρα 10:00.
Από τα καταστήματα PUBLIC (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Πέμπτη, 12/12/2019 και ώρα 10:00.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25, 35, 40, 50, 60, 70, 180 και 200 €.
Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 4527600.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Και για τους δύο αγώνες ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ (ημέρες και ώρες λειτουργίας γραφείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά), μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο https://www.olympiacossfp.gr/el/subscriptions.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ για τον Αγώνα με την KHIMKI MOSCOW REGION (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα) καθώς επίσης και με την FENERBAHCE BEKO:
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την KHIMKI MOSCOW REGION ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τρίτη 17/12/2019 και ώρα 18:00, ώστε να προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.
Για τον αγώνα με την FENERBAHCE BEKO ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τρίτη 31/01/2020 και ώρα 18:00, ώστε να προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.
Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους".

Διαβάστε περισσότερα...

«Έπρεπε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα...»

Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση από τον Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες με την ερυθρόλευκη φανέλα και συμβολή από τον Βραζιλιάνο για να έρθει η νίκη-πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα για το Europa League. Ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε στην Cosmote TV:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ. Ευτυχώς τα καταφέραμε έστω και με το πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αξίζαμε να προκριθούμε και έτσι συνεχίζουμε στο Europa League».

Για το Europa League και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει περισσότερο από πέρυσι είπε: «Πέρυσι είχαμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να προκριθούμε αλλά αποκλειστήκαμε. Φέτος πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, πιο δεμένη και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε αλλά σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα από πέρυσι».

Για το συμβόλαιο του και την προοπτικής ανανέωσης είπε: «Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, όπως ο μάνατζερ μου. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα και να χάσω την συγκέντρωση μου. Θέλω να προπονούμαι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος, περνάω ωραία στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση και αφήνω τα υπόλοιπα στους ειδικούς».

Διαβάστε περισσότερα...

«Πρότζεκτ Νότιγχαμ ίσως μεγαλύτερο του ΟΣΦΠ»

Δηλώσεις στο "Nottinghamshire Live" έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ και μεταξύ άλλων τόνισε πως το πρότζεκτ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ίσως είναι μεγαλύτερο και από εκείνο του Ολυμπιακού:
 
«Έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω συνολικά. Αλλά ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Το πρότζεκτ μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού» είπε ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων και συνέχισε: 
 
«Γιατί αυτό; Πρώτον γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship σήμερα. Αλλά ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League. Γι' αυτό ο Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους».
 
Ο εκπρόσωπος του Θρύλου αναφέρθηκε επίσης και στο πλάνο για τις Ακαδημίες της Νότιγχαμ: «Ο Μαρινάκης έχει δημιουργήσει στον Ολυμπιακό ένα θαυμάσιο πρότζεκτ. Και θέλει να κάνει το ίδιο και στη Νότιγχαμ. Ξέρω ότι η Φόρεστ παράγει ήδη καλούς νέους παίκτες».
Διαβάστε περισσότερα...

Ήττα 0-1 για Κ19 ΟΣΦΠ από Ερ.Αστέρα

Το... ταξίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League ολοκληρώθηκε με ήττα στο Ρέντη για τους Πειραιώτες από τον Ερυθρό Αστέρα με 0-1.

Δεν... καθρεφτίζει το αποτέλεσμα την εικόνα του αγώνα καθώς ο Θρύλος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και αντί να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος πήγε βρισκόμενος πίσω στο σκορ με 0-1 χάρη σε τέρμα του Ραντούλοβιτς στο 41'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο όμως δυσκολεύονταν αρκετά στην τελική προσπάθεια και δίχως αποτελεσματικότητα στις λίγες φάσεις που έκαναν, μοιραία έχασαν με 0-1.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, έχασαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τη σερβική εστία, πληρώνοντας μια στιγμή αδυναμίας στην κόντρα επίθεση, δεχόμενοι έτσι το μοναδικό τέρμα του ματς από τον Ραντούλοβιτς.
 
Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έδινε το ρυθμό στο πρώτο μέρος, πλησιάζοντας σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Μέσα σε ένα δίλεπτο (25’-27’) τα σουτ των Λιάτσου και Μαρτίνη δεν κατέληξαν στα δίχτυα, αφού στην πρώτη περίπτωση ο Κάτιτς αντέδρασε σωστά και στη δεύτερη η μπάλα κόντραρε και άλλαξε ελάχιστα πορεία.
 
Και πάλι με σουτ, αυτή τη φορά λίγο έξω από την περιοχή, ο Κατσαβάκης είδε ξανά την μπάλα να αλλάζει κατεύθυνση και να καταλήγει κόρνερ.
Το 0-1 ήρθε στο 41’ από τον Ραντούλοβιτς στην κόντρα επίθεση, στην πρώτη τελική των Σέρβων στο ματς ενώ ο Τζολάκης χρειάστηκε να επέμβει στο 45’ με καθοριστική απόκρουση σε νέα προσπάθεια των φιλοξενούμενων.
 
Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και να φτάνει πιο κοντά από ποτέ στο γκολ, παρόλα αυτά η μπάλα στο σουτ του Λιάτσου στο 53’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.
 
Ο Τζολάκης έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του στην προσπάθεια του Πάντοβιτς στο 69ο λεπτό για να απειλήσει ξανά για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Λιάτσος στο 80’, με το σουτ του να χτυπά και λίγο στον αντίπαλο για να καταλήξει κόρνερ.
 
Οι Πειραιώτες πλησίασαν ακόμα δύο φορές στην ισοφάριση, αλλά δεν ήταν η μέρα τους. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η κεφαλιά του Νικόλη σταμάτησε πάνω στον Κάτιτς, ενώ λίγες στιγμές αργότερα, ο Ντότης σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
 
Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Νεοφυτίδης 61’), Φέκκας (Ντότης 81’), Κατσαβάκης (Σουρλής 68’), Λιάτσος, Κεραμίδας (Τσέλιος 68’), Μπουλάρι (Βοΐλης 81’).
Διαβάστε περισσότερα...

«Ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε...»

Φαβορί για την πρόκριση στο Europa League έχρισε τον Ολυμπιακό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως άπαντες στην ομάδα του είναι πανέτοιμοι για τη "μάχη" με τον Θρύλο στο Καραϊσκάκη. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου τόνισε...

Για το αν το παιχνίδι με τον Θρύλο είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του: «Καλησπέρα σε όλους. Όλα αυτά τα ματς ήταν σημαντικά. Δεν μπορώ να πω κάτι ξεχωριστό ή λιγότερο σημαντικό. Αύριο μας περιμένει ένας αγώνας με ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο. Είναι τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Υπήρχαν τόσα πολλά σημαντικά ματς. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι εδώ και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τώρα μία μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα».

Για το εάν έχει ξεχωρίσει παίκτες από τον Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε να δείτε ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ένας σίγουρα που λείπει εδώ και καιρό και είναι ο Φορτούνης. Είναι παίκτης – κλειδί και η ομάδα είχε φτιαχτεί πάνω του. Ήταν απώλεια για την ομάδα και την Εθνική. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να γυρίσει τον Γενάρη. Ποντένσε, Ομάρ, Σα. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί. Ο Ολυμπιακός παίζει σαν μία γροθιά και έχει δυνατές μονάδες, όπως τον πολύ ταλαντούχο Ποντένσε. Στον Ολυμπιακό βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα. Πιο παλιά έπαιζε πιο ατομικά. Τώρα όχι. Το σύγχρονο και μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει 10 παίκτες να παίζουν στο γήπεδο».

Για τον Μποάκι: «Ο Μποάκι είναι καλά. Σχεδόν έτοιμος είναι. Θα τον δούμε και τώρα και πόσο θα αντέξει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει με την Σπάρτακ. Εμείς έχουμε έναν κανονισμό. Τέσσερις ξένοι πρέπει να είναι στο φύλλο αγώνα. Είναι δύσκολο αυτό και θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά να δούμε σε τι κατάσταση είναι».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας του: «Είναι άριστη. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Υπάρχει μόνο το θέμα με τον Γιόβανσιτς που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση».

Για τις δηλώσεις των Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα φαβορί στο Καραϊσκάκη: «Δεν κάνω προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός με όποιον και να παίζει στο Καραϊσκάκη είναι φαβορί. Εμείς αυτό που μας ενδιαφέρει και θέλουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε το καλύτερο. Ας κερδίσει ο καλύτερος, όπως λέω πάντα».

Διαβάστε περισσότερα...

Δαφνοστεφανωμένος πρωταθλητής ξανά

Πρωταθλητής Ελλάδας και πολυνίκης σύλλογος για το 2019, στέφθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός που διατήρησε τον τίτλο του για τρίτη διαδοχική χρονιά. Μετά τον Πειραιά και την Πάτρα, η Σπάρτη έγινε η τρίτη πόλη στην οποία το τμήμα Πυγμαχίας Ανδρών του Ολυμπιακού,  πανηγυρίζει  διαδοχικά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εlite Ανδρών, διευρύνοντας την εγχώρια κυριαρχία του. Ο βασιλιάς του ρινγκ Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της κορυφαίας ελληνικής διοργάνωσης στην Πυγμαχία και έχει βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ακόμα αυτοκρατορίας στον ελληνικό αθλητισμό.  Το αποδεικνύει ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο οι πυγμάχοι του Ολυμπιακού έφτασαν και παρέμειναν και φέτος στην κορυφή, στην οποία βρέθηκαν από τις πρώτες ημέρες των αγώνων, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο από το Σάββατο ενώ την Κυριακή τον συνόδευσαν με αυτόν του πολυνίκη συλλόγου.  Ο Θρύλος κατέκτησε την πρώτη θέση με 84 βαθμούς, έχοντας 61 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο της κατάταξης ΠΑΟΚ που συγκέντρωσε 23. 
Ο εξαιρετικός απολογισμός των 14 συνολικά μεταλλίων εκ των οποίων  4 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα στους Άνδρες και 1 χρυσού, 1 ασημένιου και 3 χάλκινων στις Γυναίκες, συνόδευσε την ολοκλήρωση της πολύ καλής παρουσίας του Θρύλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ένας απολογισμός που κατέστησε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό στους Άνδρες, ενώ στις Γυναίκες τον κατέταξε στη δεύτερη θέση.  Την τελευταία ημέρα των αγώνων, 7 αθλητές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν σε 6 τελικούς των κατηγοριών, (στα 69kg, αναμετρήθηκαν οι δυο «ερυθρόλευκοι» Τσανικίδης και Χορβαλάκος), με πέντε εξ’ αυτών να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.
 
Ο απολογισμός των 14 μεταλλίων σε Άνδρες και Γυναίκες
Χρυσά (5) : Βασίλης Μακρυγιάννης (60kg) Αλλέξανδρος Τσανικίδης (64kg), Παύλος Τσαγκράκος (75kg), Λάμπρος Αναστασάκος (91+kg), Κυριακή Ασλανίδη (81kg).
Ασημένια (2): Γιώργος Χορβαλάκος (64kg), Εβελίνα Μαυρομμάτη (60kg).
Χάλκινα (7): Στίβεν Εστεμπάν (60kg), Θανάσης Γλυνός (69kg),  Αράς Βεϊσι (69kg), Άκης Λατσώνας (91+kg), Φωτεινή Μηνά (50kg), Όλγα Παπαδάτου (64kg), Κωνσταντίνα Γιδάκου (81kg).
 
Πρωταθλητής στα 60 kg ο Βασίλης Μακρυγιάννης!
 
Η τελευταία ημέρα των αγώνων, άνοιξε με τον τελικό των 60kg στον οποίο ο Βασίλης Μακρυγιάννης ήταν ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας του  Κωνσταντίνου Παρασκευόπουλου του Ευπάτωρ. Ο αθλητής του Θρύλου, στέφθηκε πρωταθλητής μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα και έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ημέρας.
 
Στην κορυφή και ο Λάμπρος Αναστασάκος στα 91+kg!
 
Στον 3ο τελικό της ημέρας,  ο Λάμπρος Αναστασάκος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία των 91+kg, επικρατώντας του Ιωάννη Δρούγου του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης, φέρνοντας το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο.
 
Xρυσό ξανά η Ασλανίδη, ασημένιο η Μαυρομμάτη
 
Ακολούθησε ο 5ος τελικός με ερυθρόλευκη παρουσία μεταξύ της Εβελίνας Μαυρομμάτη και της Νίκης Πίτα στην κατηγορία των 60κιλών, με την αθλήτρια του Ολυμπιακού να γνωρίζει την ήττα στα σημεία μετά από 3 αμφίρροπους γύρους.   
 
Στη συνέχεια, η Κυριακή Ασλανίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη διαδοχική χρονιά, αυτή τη φορά στην κατηγορία των 81kg, επικρατώντας στον τελικό της Ελένης Οβσεπιάν του Άρη!
 
Ο «ερυθρόλευκος» τελικός στα 64kg και  το 3ο σερί πρωτάθλημα για  τον Τσανικίδη!
 
Στον τελικό των 64kg, αναμετρήθηκαν δυο αθλητές του Ολυμπιακού. Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και ο Γιώργος Χορβαλάκος με τον πρώτο να κατακτά το πρωτάθλημα στην κατηγορία για τρίτη διαδοχική σεζόν και τον δεύτερο να ολοκληρώνει την εξαιρετική του παρουσία στη διοργάνωση με το ασημένιο μετάλλιο.
 
Φινάλε με τον πρωταθλητή Παύλο Τσαγκράκο!
 
Οι ερυθρόλευκες παρουσίες και κατακτήσεις σε τελικούς ολοκληρώθηκαν με τον προτελευταίο αγώνα της ημέρας, όπου ο Παύλος Τσαγκράκος αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με διακοπή στον πρώτο γύρο του Ιωάννη Γεωργά από τον Αίαντα Χολαργού στην κατηγορία των 75kg!
 
Λειβάδης: «Έχουμε φτιάξει ένα ωραίο οικοδόμημα» 
 
Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε: «Έχουμε φτιάξει ένα ωραίο οικοδόμημα και κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Πήγαμε πολύ καλά και φέτος και προσπαθήσαμε και τις 4 ημέρες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών. Είμαστε ευχαριστημένοι που διατηρήσαμε για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα στον Πειραιά και έχουμε την υποδομή για να το φέρνουμε κάθε χρόνο. Έχουμε κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και όλοι θέλουν να έρθουν στο σπίτι το δικό μας».
Διαβάστε περισσότερα...

Επίσημη η επιστροφή Μπόγρη

Μετά από δυο σεζόν στον Ολυμπιακό και μερικούς μήνες στον Προμηθέα, ο Γιώργος Μπόγρης επιστρέφει στην Τενερίφη καθώς ο 30χρονος σέντερ υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2021 στην ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που θα φορέσει τη φανέλα της καθώς εκεί αγωνιζόταν την περίοδο 2016-17 κατακτώντας μαζί της το Basketball Champions League.

Να θυμίσουμε πως την τρέχουσα σεζόν ο Μπόγρης στον Προμηθέα είχε 5,6 πόντους και 4,1 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 4,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Καμία... πίεση για Μπα που ανταποκρίθηκε

Ματς-προπόνηση ήταν για τον Ολυμπιακό αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο καθώς οι ερυθρόλευκοι χωρίς να παίξουν τίποτα ιδιαίτερο και εντελώς "σβηστοί" έφτασαν στη νίκη με 0-3.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης για τον Θρύλο η επανεμφάνιση, έστω και αναγκαστική του Ουσεϊνού Μπα στην ενδεκάδα, με τον Αφρικανό να ανταποκρίνεται στο... κάλεσμα του Πέδρο Μαρτίνς.

Συμπέρασμα για το αν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση και να δώσει ανάσες στους βασικούς στόπερ δεν βγαίνει από το ματς του Αγρινίου καθώς οι γηπεδούχοι είναι ομάδα-καφενείο και με το ζόρι έφτασαν 2-3 φορές σε όλο το ματς στα καρέ του Ζοσέ Σα.

Σίγουρα όμως ο Ουσεϊνού Μπα πρέπει να παίρνει και αυτός όπως και άλλοι "παροπλισμένοι" χρόνο σε ματς χαμηλού κινδύνου για να δίνουν ανάσες σε αυτούς που έχουν τραβήξει... κουπί αλλά και για να παίρνουν οι ίδιοι αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Διαβάστε περισσότερα...

«Όσο καλύτερα γίνεται με τον Ολυμπιακό»

Ομάδα δύο επίπεδα κάτω από τον Ολυμπιακό είναι ο Ερυθρός Αστέρας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει στο Καραϊσκάκη για το ματς-τελικό με φόντο ένα εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Europa League για να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ομάδα του με νέα πρόσωπα στο 3-1 του Σαββάτου (07/12) κόντρα στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος και όπως τόνισε ήθελε να δώσει ανάσες και να φρεσκάρει το ρόστερ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Champions League:

«Στην αρχή κάναμε αρκετές δοκιμές, κάναμε πολλές αλλαγές γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ καιρό. Ήθελα να διαπιστώσω την κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να επιλέξω προσεκτικά και να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες.

Αν δεν υπήρχε περιορισμός για την χρησιμοποίηση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα είχαμε ωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Ήμασταν νευρικοί μέχρι την επίτευξη του πρώτο γκολ, παίξαμε με δύο κλασικούς σέντερ φορ που διευκόλυναν τη δουλειά μας. Πήραμε δικαίως τη νίκη» ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας και πρόσθεσε:

«Όπως είπα και νωρίτερα, ήθελα να δω μερικούς ποδοσφαιριστές μου σήμερα, κάναμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το πώς παίξαμε στο 33ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που είναι απίστευτο για τα δεδομένα.

Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, αφού ξεκουραστούμε μετά την Τσουκαρίτσκι».

Διαβάστε περισσότερα...

Υποδέχεται την Κηφισιά για το "6Χ6"

Μετά την πρόκριση στους τελικούς του League Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κηφισιά, την Κυριακή (8/12), στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»,  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague. 
 
Μοναδικός στόχος των Πειραιωτών, που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, είναι η διεύρυνση του απόλυτα νικηφόρου σερί και το «6Χ6» στη φετινή διοργάνωση. 
 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
 
Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο χρονιές δίχως κούπα καλείται τη σεζόν 2019-2020 να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το νταμπλ. Πιστεύετε πως μπορεί να τα καταφέρει;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Sportbet.gr

Παιχνίδι με γκολ σε Γερμανία-Γαλλία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του στοιχήματος! Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με πλούσια στοιχηματική δράση, μία εβδομάδα που κορυφώνεται με συνεχή παιχνίδια, που ξεκίνησε την Δευτέρα, όταν πια...

Read more

Σημεία με μικρό ρίσκο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε ακόμη μία φορά η πρώτη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πλέον βαδίζουμε αντίστροφα προς το τέλος της χρονιάς και την έναρξη της επόμενης...

Read more

Europa League: Με τα γκολ για κέρδη

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του στοιχηματικού κουπονιού! Ολοκληρώθηκε αισίως η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League χωρίς παρατράγουδα, χωρίς εκπλήξεις...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τρεις... μνηστήρες για Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά αποτελεί τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή... λύση ανάγκης...

Πρωτοσέλιδα 14-12-2019

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Νέα σενάρια για Μποσίλια (video)

Στο προσκήνιο επαναφέρουν δημοσιεύματα την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που είχε...