cosmodata

cosmodata

cosmodata

regency casino

«Με Μαρινάκη θα πάρουμε ευρωπαϊκό»

lets ferry

Υπάρχουν οι ήρωες που τα κατορθώματά τους είναι γνωστά και είναι πρόσωπα γνωστά σε όλους μας και κάποιοι μάλιστα ιδιαίτερα διάσημοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό στο δείκτη... ηρωισμού όμως το κατέχουν αυτοί που κάνουν μικρά καθημερινά πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Είναι οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν ανιδιοτελώς είτε πρόσωπα είτε καταστάσεις και το μοναδικό όφελος που θα αποκομίσουν είναι η ηθική ικανοποίηση. Έναν τέτοιο "αφανή ήρωα" του Θρύλου φιλοξενεί το RedGoal σε μια χορταστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο λόγος για το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και στέλεχος του ΤΑΑ, Λευτέρη Χρυσοφάκη τον οποίο συναντήσαμε στον πολύ φιλόξενο χώρο του "Barista Brothers" στον Πειραιά για μια εφ' όλης της ύλης κουβέντα για τον Σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός Πειραιώς.

Ας μην χρονοτριβούμε όμως και ας του δώσουμε το λόγο για να μας πει αρχικά πώς κατάφερε η διοίκηση Κουντούρη να βγάλει από το... τέλμα τον Ερασιτέχνη την τελευταία τριετία-τετραετία και πλέον όλα τα τμήματα όχι απλά να επιβιώνουν αλλά να κατακτούν κούπες ανελλιπως:

"Όλα ξεκινήσανε από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Είχε διαπιστώσει ότι ο Ερασιτέχνης όντως ήταν υπό διάλυση και μπήκε μπροστινός. Κάλεσε στο γραφείο του τον κ. Κουντούρη.

Βέβαια ο Μιχάλης, μετά από πολλή σκέψη γιατί έπρεπε πρώτα να συσπειρώσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, ήξερε ότι θα μπει στα πολύ βαθιά και αφού έδωσε τις εγγυήσεις ο πρόεδρος ότι θα είναι δίπλα μας, τότε πήρε την απόφαση να αναλάβει την προεδρία του Εραιστέχνη.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα και πιο πολύ όταν συσπειρώσαμε τον κόσμο. Ο κόσμος μας και η Θύρα 7 συγκεκριμένα έχουν βοηθήσει πολύ για να ξανάρθουν οι κούπες στον Πειραιά.
Ο κόσμος μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Κουντούρη να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη.

Και εμείς περάσαμε κάτι σαν δοκιμασία, όσον αφορά στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν κάτι εύκολο το να μπορείς και να ξεχρεώνεις και ο σύλλογος να συνεχίσει να παίρνει τις κούπες. Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν υπάρχουν χρέη, αυτό που μετράει είναι στο τέλος της χρονιάς τι κούπες έχεις πάρει, πόσα κύπελλα προστίθενται στη συλλογή σου.

Αυτή τη δοκιμασία λοιπόν, εδώ και τρία χρόνια, την έχουμε περάσει θετικά για να μην πω με δέκα με τόνο. Περιμένουμε σαν διοίκηση του Ερασιτέχνη ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο στο μέλλον, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει τον άθλο με το ευρωπαϊκό και σε άλλα αθλήματα.

Στην Ελλάδα δεν το συζητάω, τα εγχώρια πρέπει να τα παίρνουμε όλα. Δεν είναι στόχος, είναι καταναγκασμός να κατακτά ο σύλλογος ότι υπάρχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό" μας είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις κινήσεις που θα γίνουν για να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου τη νέα σεζόν:

"Θα βγούνε και άλλες προσφορές ενόψει της νέας σεζόν. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό και σίγουρα και τα 10 ευρώ του καθένα μας που πάνε στον Ερασιτέχνη μπορεί να μην περισσεύουν, πιστεύω όμως ότι αξίζει να στερηθεί κάποιος δυο πακέτα τσιγάρα για να βλέπει τον Ολυμπιακό να κατακτά τους τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να κάνει κάτι καλό".

"ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ"

Πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και... Ευρωπαϊκό. Αυτό υπάρχει στο μυαλό όλων στο τμήμα βόλεϊ και με αυτή την γλυκιά προσμονή ζουν και αναπνέουν οι άνθρωποι του ΤΑΑ: "Στο τμήμα του βόλει πλέον έχουμε στόχο, μιας και ο πρόεδρος με έχει βάλει και στο ΤΑΑ, είναι και όνειρο δικό μου κάποια στιγμή να σηκώσει ο Θρύλος έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Το λέω και ανατριχιάζω. Οδεύουμε σωστά προς αυτόν τον στόχο και αν δεν είναι φέτος, πιστεύω ότι του χρόνου θα τα καταφέρουμε. Το ρόστερ της νέας σεζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει ένας κεντρικός για τον οποίο θα αποφασίσουμε άμεσα, μετά την απόφαση που περιμέναμε για τους ξένους.

Με την προσθήκη αυτή θα ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Στα υπόλοιπα τμήματα έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει. Και στο πόλο γυναικών κάναμε σπουδαίες προσθήκες όπως με την Ασημάκη που είναι από τις κορυφαίες ευρωπαίες πολίστριες. Και στο ανδρικό βέβαια. Αν δεν υπήρχε ο πρόεδρος Μαρινάκης, μην το ξεχνάμε αυτό, δεν θα τα καταφέρναμε.

Πέντε παίκτες ανακοινώσαμε με τη βοήθεια του προέδρου. Αυτά πρέπει να βλέπει ο κόσμος και να εκτιμάει. Πάνω απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ προσωπικά σαν Χρυσοφάκης, που μου δίνει την ευκαιρία ο πρόεδρος να ξαναδώ τον Ολυμπιακό όπως κάθε χρόνο πρωταθλητή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και ψηλότερα στην Ευρώπη".

"ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Η... αρρώστια με τον Ολυμπιακό είναι ανίατη. Πώς την ορίζει ο Λευτέρης Χρυσοφάκης; "Τι είναι ο Ολυμπιακός για μένα; Τρόπος ζωής. Θα πω και μια ατάκα που είχε πει και ο Τάκης ο Τσουκαλάς που με είχε συγκινήσει. Αυτό που με στενοχωρεί είναι πως όταν πεθάνω δεν θα βλέπω τον Ολυμπιακό. Είναι το πιο χαρακτηριστικό που έχω ακούσει.

Έχουμε μάθει από μικροί να ζούμε με τον Ολυμπιακό, μεγαλώσαμε με τον Ολυμπιακο και τον Πειραιά. Το να είσαι μέλος στον Ολυμπιακό σε οποιοδήποτε άθλημα είναι τιμή. Εγώ και σκάλες να μου λέγανε να καθαρίσω για τον Ολυμπιακό θα το έκανα. Θέλω να σου δείξω την αγάπη που έχω για την ομάδα.

Στα μαγαζιά δουλεύει ο Τάκης ο Τσουκαλάς, παλαιότερα και ο κουμπάρος μου ο Άκης ο Βαρδαλάκης ακόμα πιο παλιά και ο Αλέκος. Ότι έχει να κάνει με τον περίγυρό μου, τα μαγαζιά μου και τις επιχειρήσεις μου, θέλω να βλέπω πάντα Ολυμπιακό".

"ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ"

Τι βλέπει για τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Χρυσοφάκης τόσο στα δύο μεγάλα ομαδικά αθλήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όσο βέβαια και στα αθλήματα του Ερασιτέχνη: "Στόχος μας σαν Ολυμπιακός είναι να τα πάρουμε όλα τη νέα σεζόν στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα.

Και στο μπάσκετ νομίζω ότι γίνονται κάποιες καλές κινήσεις για να καθαρίσει το άθλημα και να σταματήσει αυτή η παράγκα όλων αυτών των χρόνων που κάποιοι διαιτητές φοβούνται να σφυρίξουνε από την πίεση κάποιων παραγόντων. Καταλαβαίνετε τί εννοώ με αυτό.

Οι πρόεδροι Αγγελόπουλοι είναι δυο αδέρφια πολύ τίμια και όπως έχουν μάθει στη ζωή τους και ότι έχουν κάνει το έχουν κάνει με τιμιότητα. Έχουνε φέρει για μένα μεγάλες επιτυχίες και στην Ευρώπη και προσπαθούνε και στην Ελλάδα αλλά αν κάποια πράγματα δεν διορθωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις και τον Λεμπρόν Τζέιμς να φέρουν, δεν θα έρθουν οι τίτλοι".

"ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ"

Ένα κολυμβητήριο, ένα κλειστό για το βόλεϊ και γενικότερα εγκαταστάσεις για να στεγαστούνν τα τμήματα του Ερασιτέχνη είναι το όνειρο όλων των φίλων του Θρύλου. Τι κινήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση; "Γίνονται κινήσεις για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός δικό του κολυμβητήριο και δικό του κλειστό. Αυτη είναι η αγωνία μας.

Γίνονται ενέργειες και σαν Δήμος Πειραιά. Σαν Ερασιτέχνης πάνω απ' όλα ξεκινήσαμε πάλι την Λέσχη το Ολυμπιακού που την είχανε φάει τα ποντίκια. Κάτι ιστορικό για μας το οποίο είχε αφεθεί στην τύχη του και ήταν απαράδεκτο. Ήταν το πρώτο πράγμα που είχε κοιτάξει ο κ. Κουντούρης, να ανοίξει ξανά αυτή η Λέσχη.

Έχουμε επενδύσει πολύ στις ακαδημίες, έχουμε 200-300% αύξηση όσον αφορά στις εγγραφές παιδιών. Προσπαθούμε κάποιους χώρους που ήταν κλειστοί για τον στίβο και άλλα αθλήματα να τα προοωθήσουμε. Έχουμε πει, αν δεν υπήρχε Ερασιτέχνης και ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν θα υπήρχε και επαγγελματικός.

Για την προσέλευση των Πειραιωτών και την ανταπόκριση των πατεράδων στο κάλεσμά μας να φέρνουν τα παιδιά τους είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Με τη βοήθεια του προέδρου πισεύω θα ανοίξουμε κάποια γήπεδα και θα έχουμε όχι διπλάσια και τριπλάσια, αλλά πολλαπλάσια συμμετοχή".

"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Προσωπικός χρόνος αφιερωμένος στον Ολυμπιακό πάρα πολύς. Θυσίες άπειρες. Τι συνέπεια έχει στην προσωπική ζωή του Λευτέρη Χρυσοφάκη και όλων όσων αφιερώνουν προσωπικό χρόνο και τον στερούν από την οικογένειά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις; "Ο χρόνος που σπαταλάμε, ειδικά μετά τα τρία χρόνια, είναι πάρα πολύς.

Ειδικά ο πρόεδρος. Πρέπει να ξεχνάς οτιδήποτε άλλο κάνεις για να πετύχεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που με ρώτησες. Είναι πράγματα που πρέπει να ξεχάσεις τα οποία είναι τα πάντα για τη ζωή σου και πάνω απ' όλα η οικογένεια.

Αυτό πολλές φορές όντως σε στενοχωρεί αλλά την ίδια ώρα ευχαριστιέσαι γιατί ο χρόνος που σπαταλάς είναι για τον Ολυμπιακό τον οποίο επίσης θεωρείς οικογένειά σου".

"ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

Μια επισήμανση από πλευράς Λευτέρη Χρυσοφάκη για το ποδόσφαιρο και ειδικά για την ευεργετική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος "εγγυάται" την... διαιώνιση των ερυθρόλευκων τίτλων και τη "γιγάντωση" του Θρύλου στην Ευρώπη:

"Αυτό που θέλω να τονίσω και αφορά τον πρόεδρο Μαρινάκη γιατί υπήρχαν πολλές γκρίνιες πέρυσι στο Καραϊσκάκη, είναι πως για μένα αυτά είναι απαράδεκτα 1000%. Ας κάτσει να αναρωτηθεί ο καθένας, όταν ο κ. Κόκκαλης πουλούσε την ΠΑΕ γιατί και αυτός είχε με τη σειρά του... σκάσει μετά από τόσα χρόνια, οι επιχειρηματίες δεν έκαναν ουρά για να πάρουν τον Ολυμπιακό.

Καλά που βρέθηκε ο κ. Μαρινάκης γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω σε ποιό σημείο θα βρισκότανε αν δεν υπήρχε ο πρόεδρος και δεν είχε δώσει τα τόσα πολλά εκατομμύρια που έχει δώσει.

Ας σταματήσει ο κόσμος να βγάζει τα κομπιουτεράκια αν είναι συν ή πλην. Με τον κ. Μαρινάκη έχουμε τέσσερα στα τέσσερα πρωταθλήματα, όταν ο μεγάλος πρόεδρος κ. Κόκκαλης χρειάστηκε τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος μέχρι να καθαρίσει όλη τη σπείρα που υπήρχε.

Ας θυμηθούμε όταν ήρθε ο κ. Μαρινάκης με ποιούς είχε να κάνει από τις αντίπαλες ομάδες. Πάνω απ' όλα ας θυμηθούμε ότι πριν έρθει ο κ. Μαρινάκης ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Ευρώπη και όλοι λέγαμε Παναγία μου μη φάμε τρία τέσσερα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι για μένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Για να φτάσεις εδώ, πρέπει να πουλάς και να αγοράζεις κάτι που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι είναι στα πρότυπα της Πόρτο, μου θυμίζει αυτό το πράγμα τώρα ο Ολυμπιακός. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός με τον κ. Μαρινάκη θα φτάσει κάποια στιγμή στην κορυφή της Ευρώπης, δεν ξέρω πότε, όμως θα φτάσει.

Είναι απαράδεκτο λοιπόν να βγάζουμε τα κομπιουτεράκια και να λέμε τί έσοδα και τί έξοδα έχει η ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να τη βοηθάει και να παίρνουμε τα πρωταθλήματα. Αν χάσουμε δηλαδή και ένα πρωτάθλημα τι πρέπει να γίνει; Να σκοτωθούμε μεταξύ μας;

Πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας την δουλειά που κάνει ο πρόεδρος. Βγαίνουμε από τα σπίτια μας και είμαστε με το κεφάλι ψηλά. Όχι ότι δεν ήμασταν πάντα έτσι. Είναι όμως σημαντικό ότι πλέον στην Ευρώπη και υπάρχει σεβασμός. Αυτό δεν υπήρχε προ Μαρινάκη. Από εκεί για μένα ξεκινάνε όλα.

Στην Ελλάδα, μόλις ξεκινά το πρωτάθλημα, όλοι ξέρουμε το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και κοιτάμε τί θα κάνουμε στην Ευρώπη. Για να έχουμε όμως ως δεδομένο το πρωτάθλημα, κάποιος έχει βάλει το χεράκι του.

Το ότι αυτή τη στιγμή είμαστε αναγνωρίσιμο κλαμπ στην Ευρώπη και με τις πωλήσεις που κάνουμε και με τις μεταγραφές με παιχταράδες που έρχονται και με το ότι παίζεις παντού για τη νίκη και χτυπάς τα παιχνίδια μέσω έξω, είναι για μένα ότι καλύτερο. Δεν μπορώ να καταλάβω τη γκρίνια και πού αποσκοπούν όλοι αυτοί οι γκρινιάρηδες. Αυτό μου τη δίνει στα νεύρα πολλές φορές".

"ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16"

Και μιας και πιάσαμε την ποδοσφαιροκουβέντα, ρωτήσαμε τον Λευτέρη Χρυσοφάκη πώς βλέπει τα πράγματα τη νέα σεζόν στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και πού μπορεί να "βλέπει" η ομάδα του Μίτσελ: "Ο στόχος για το ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν, νομίζω ότι δεν είναι πλέον η πρόκριση στους 16 του Champions League αλλά να φτάσουμε παραπέρα.

Με τις μεταγραφές που γίνονται ο Ολυμπιακός στοχεύει ακόμα πιο ψηλά. Αν μάλιστα έχουμε και τον παράγοντα τύχη στο πλευρό μας, όπως τον έχει ο Παναθηναϊκός, νομίζω ότι θα πάμε πολύ ψηλότερα τη νέα σεζόν. Δηλαδή αν είχαμε την τύχη του Παναθηναϊκού, θα είχαμε πάρει το Champions League τώρα" μας είπε και του ζητήσαμε να σχολιάσει την σταθερή άνοδο που έχει ο Θρύλος στην ευρωπαϊκή... βαθμίδα ανεβαίνοντας κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι:

"Ναι, όπως το λες είναι. Υπάρχει σεζόν με τη σεζόν μια σταθερή άνοδος επί Μαρινάκη. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι στην Ευρώπη. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα φτάσουμε σε επίπεδο να χτυπάμε κάθε χρόνο 8άδα ή 4άδα στο Champions League.

Βγάζουμε και παίκτες δικούς μας και αυτό είναι κλειδί για να πετύχουμε. Όταν βγάζεις παίκτες δικούς σου και δεν περιμένεις να δίνεις κάθε χρόνο 10-15-20 εκατομμύρια για να αγοράζεις, αυτό είναι ο ορθός τρόπος. Έτσι θα φτάσεις στην κορυφή.

Παίκτες που βγάζει ο Ολυμπιακός τους ζητάει όλη η Ευρώπη και έχουμε παραδείγματα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αλλά ξέρουμε ότι τους παίκτες του Θρύλου τους ζητάνε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ. Δεν είναι τυχαίο αυτό".

"TO EΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"

Καλές και κακές αναμνήσεις. Στιγμές που γέμισαν πίκρα και απερίγραπτη χαρά τον Λευτέρη Χρυσοφάκη: "Στιγμές που μου έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη; Εντάξει, όλοι πιστεύω δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το γκολ του Κόντε που μας άφησε εκτός ημιτελικών Champions League. Για χαρά, ήταν η κατάκτηση του ευρωπαϊκού στην Πόλη. Απερίγραπτη στιγμή" μας είπε και τέλος του ζητήσαμε να μεταφέρει το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου:

"Το μήνυμά μου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ένα. Να γεμίσουμε όλα τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα. Δεν θέλω να πω ότι πρέπει να χάσουμε κάποιο τίτλο για να εκτιμήσουν κάποια πράγματα και οι μικρότεροι. Δεν έχουν νιώσει τί σημαίνει να στενοχωριέσαι για την απώλεια ενός πρωταθλήματος.

Για μένα ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα πουθενά. Να σε εκτιμούν όλοι σε όλα τα αθλήματα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και πόλο και βόλεϊ και πινγκ πονγκ. Είναι καιρός να πάμε όλοι στο γήπεδο.

Εύχομαι να παίζουμε με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και να ψάχνουμε να βρούμε εισιτήριο. Η προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα αθλήματα είναι εξαιρετική. Ο Ολυμπιακός έχει 6 εκατομμύρια κόσμο. Δεν γίνεται να μην γεμίζουμε το Καραϊσκάκη με 30.000 και το ΣΕΦ με 10.000 αν παίζουμε με μικρότερο αντίπαλο.

Με στενοχωρεί αυτό. Ειδικά με το βόλεϊ και το μπάσκετ που έχω πολύ καλή επαφή με όλα τα παιδιά μου το λένε αυτό. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Με τον Μπόμπι πέρυσι, με τον Καλντέρια, παίζαμε και με ρωτάγανε... θα έχει κόσμο, τι γίνεται; Ή και τον προπονητή που με ρώταγε.

Στο βόλεϊ τα έχω ζήσει και στα λέω. Παίζανε τα παιδιά με ένα πόδι, με ένα χέρι, με 40 πυρετό για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα στηρίζεις και να είναι το γήπεδο γεμάτο.

Γιατί δεν μιλάμε για Παμβοχαϊκό, χωρίς να θέλω να θίξω την ομάδα. Μιλάμε για Ολυμπιακό και νομίζω ότι η προσπάθεια που γίνεται και από τη διοίκηση και από τους παίκτες και από το προπονητικό τιμ, αξίζει τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Έτσι θα γίνουμε πολύ καλύτεροι ακόμα και σε Ευρώπη και στην Ελλάδα".

Ευχαριστούμε τον Λευτέρη Χρυσοφάκη για τη φιλοξενία στο "Barista Brothers" και την άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα που κάναμε και ελπίζουμε μέσα από τα όσα μας μετέφερε να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος του Θρύλου και να στηρίξει την φοβερή προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης. Ραντεβού στο γήπεδο...

 
 
trelokalathi
kooqie
Προβολή Αρχείου Συνεντεύξεις

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Κώστα Σλούκα έφτιαξε το "παζλ" της νέας σεζόν, με το ρόστερ να φέρει 100% την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μέχρι πού βλέπετε να φτάνει η ομάδα τη νέα σεζόν στη Euroleague;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Sportbet.gr

Για ανατροπή η Γιούβε και γκολ 1.70

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07/08), περιλαμβάνει την επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο παιχνίδια «φωτιά» και συγκεκριμένα οι ρεβάνς στα ζευγάρια Γιουβέντους-Λυών και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα...

Read more

Το...παλεύει ο ΟΣΦΠ με 1.95 στην Αγγλία

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στη ρεβάνς του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς μετά το 1-1 από το πρώτο παιχνίδι. Ματσάρα σε ουδέτερο με το ζευγάρι Σεβίλλη-Ρόμα, ξεκάθαρο προβάδισμα...

Read more

Προβάδισμα Ίντερ, γκολ 1.95 & ρίσκο …

Το Europa League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βόλφσμπουργκ και Κοπεγχάγη-Μπασάκσεχιρ παίζουν τις ρεβάνς, ενώ Ίντερ και Χετάφε θα αγωνιστούν σε μονή...

Read more
Διαβάστε επίσης

Βόμβες... επίσημου Ολυμπιακού

Βόμβες.. από τον Πειραιά δια μέσου του Διευθυντή Επικοινωνίας του...

Το... ποντάρισμα του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας του...

Πρωτοσέλιδα 07-08-2020

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...