roumeliotis

leptokariopoulos

Αγγλικές επιλογές από 1.70 μέχρι 3.10

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (21/03/23) περιέχει τρεις επιλογές από δύο κατηγορίες στα πρωταθλήματα της Αγγλίας. Στη League One διεξάγονται τα ζευγάρια Άκρινγκτον-Πλίμουθ και Μπάρνσλεϊ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στη League Two, η Μπράντφορντ υποδέχεται Καρλάιλ.

Άκρινγκτον – Πλίμουθ (21:45)

Η Άκρινγκτον συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Λιγκ 1 Αγγλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Πλίμουθ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εντός έδρας 1-0 τη Φόρεστ Γκριν. Τρίτη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Απέχει στο -1 από την κορυφή, αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Προγνωστικό: Η Πλίμουθ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ζητούμενο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.70 απόδοση στο Πάμε Στοίχημα.

Μπράντφορντ – Καρλάιλ (21:45)

Η Μπράντφορντ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 από τη Χάρτπουλ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε έξι αγωνιστικές στην αγγλική Λιγκ 2, με απολογισμό: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Καρλάιλ προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Στίβενεϊτζ. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων υποχρεώσεων στην κατηγορία, απέχει στο -1 από την τριάδα με ένα παιχνίδι λιγότερο στη μάχη για την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες θα δώσουν τεράστια μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.10 απόδοση στο Stoiximan.

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (22:00)

Η Μπάρνσλεϊ προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στη Γουίκομ. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στη Λιγκ 1 Αγγλίας, παραμένει αήττητη για 11 σερί αγωνιστικές με απολογισμό: 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Μπόλτον. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των πέντε υποχρεώσεων στην κατηγορία, είναι αήττητη στις 23 πρόσφατες υποχρεώσεις. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από την Πλίμουθ, αλλά έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και παίζουν με ψυχολογία. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.85 στο Pamestoixima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...