roumeliotis

lentiamo

Με χαμηλές Αγγλίας για ταμείο

casino loutrakiou
redwell

Τα πρωταθλήματα στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας μας κρατούν σε εγρήγορση σήμερα Τρίτη και δίνουν επιλογές τόσο η League One, όσο και η League Two.

Άκρινγκτον - Πλίμουθ (21.45)

Ήττα που σίγουρα ήθελε πολύ να αποφύγει η Άκρινγκτον το Σάββατο από την Μίλτον Κέιν Ντονς με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας. Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος συγκέντρωσε μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και αναμενόμενα υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. Νέο εντός έδρας ματς απόψε, ακόμη πιο δύσκολο απέναντι στην Πλίμουθ, που διεκδικεί την άνοδο.

Συγκεντρωμένη και αποτελεσματική η Πλίμουθ στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Φόρεστ Γκριν και έφτασε σε ένα δίκαιο 2-0. Τρίτη νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα, που της επέτρεψαν να μπει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Πιο κοντά στην άνοδο από ποτέ, αρκεί να συνεχίσει ανάλογα και στα ματς που απομένουν, όπως σήμερα στο γήπεδο της ντεφορμέ Άκρινγκτον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Πλίμουθ, αλλά είναι σε φόρμα και καλύτερη ομάδα σε σχέση με την Άκρινγκτον, οπότε έχει το πάνω χέρι για το διπλό στο 1.93 της Stoiximan.

Διαβάστε εδώ: Νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες

Μπράντφορντ - Καρλάιλ (21.45)

Κολλημένη στις ισοπαλίες το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπράντφορντ, αφού μετρά τρεις σερί. Πιο πρόσφατο το 2-2 με την Χάρτλπουλ, όπου έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε σε ισάριθμες. Έτσι έχασε κάποιες ευκαιρίες αυτή την περίοδο να προσεγγίσει την πρώτη τριάδα, αλλά η προσπάθεια της συνεχίζεται στις αγωνιστικές, που απομένουν. Ντέρμπι σήμερα απέναντι στην Καρλάιλ, που είναι μερικούς πόντους πάνω.

Μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών, ήρθε και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα για την Καρλάιλ, που έμεινε στο 0-0 με την Στίβενεϊτζ εντός έδρας. Αν κέρδιζε αυτό το ματς θα βρισκόταν στην πρώτη προνομιούχο τριάδα, που είναι και ο στόχος της, αφού οδηγεί στην League One της Αγγλίας. Ωστόσο δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω, καθώς έχει μπροστά της ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπράντφορντ του ίδιου στόχου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και η λογική λέει πως θα βρουν δίχτυα έστω μια φορά στην αναμέτρηση. Το Goal/Goal στο 1.85 από τη Bet365.

Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ (22.00)

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η φόρμα για την Μπάρνσλεϊ και πάει ολοταχώς για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Το διπλό στην Γουίκομ με 1-0 αποτέλεσε την τρίτη σερί της νίκη στην League One και πλέον έχει φόρμα 9-2-0 στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Αναμενόμενα σκαρφάλωσε αρκετές θέσει στην βαθμολογία, όμως το σερί της δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Μετά από καιρό έχασε βαθμούς η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μπόλτον. Νωρίτερα μετρούσε πέντε διαδοχικά τρίποντα, που την έφεραν μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας. Πλέον αποτελεί το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, αν και θα πρέπει να διατηρήσει την σταθερότητα της και στις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φορμαρισμένες αμφότερες και θα γίνει μάχη. Με την ποιότητα που διαθέτουν είναι σε θέση να σκοράρουν για το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 στην Bet365.

 

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...