roumeliotis

leptokariopoulos

Ιταλικό combo, Βόλφσμπουργκ και G/G με 1.93

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (28/01/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League 1, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στη Serie A, η Αταλάντα φιλοξενεί τη Σαμπντόρια. Στη Ligue 1 διεξάγεται το ντέρμπι Μαρσέιγ-Μονακό. Στην Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης αντιμετωπίζει τη Βόλφσμπουργκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ (16:30) 

Η Βέρντερ Βρέμης ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνου. Τέταρτη διαδοχική ήττα στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, σε αυτό το διάστημα το G/G+Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις. Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0 στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα. Μετράει έξι σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα, απέχει σε απόσταση βολής από την είσοδο στην εξάδα.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Βόλφσμπουργκ, τη στιγμή που η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.20 απόδοση.

Βόλος – Παναιτωλικός (19:30) 

Ο Βόλος ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τον Άρη, αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Μετράει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συμπλήρωσε τρία (1 ισοπαλία, 2 ήττες) παιχνίδια χωρίς νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: Ομάδες που δεν κλείνονται και προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Goal/Goal με 1.93.

Αταλάντα – Σαμπντόρια (21:45) 

Η Αταλάντα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -2 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαμπντόρια συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Ουντινέζε. Μετράει επτά ήττες στις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, διατηρείται σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Αταλάντα αναμένεται να ξεσπάσει στην ασταθή άμυνα της Σαμπντόρια. Πάμε με το combo bet 1+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.93.

Μαρσέιγ – Μονακό (22:00)

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας μετράει έξι διαδοχικές επιτυχίες, καταλαμβάνει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μονακό ήταν καταιγιστική και διέλυσε εντός έδρας με σκορ 7-1 την Αζαξιό. Έχει τρεις νίκες στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, απέχει στο -5 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. Επικρατέστερο σενάριο στο ντέρμπι το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...