roumeliotis

lentiamo

Με 1.80 στο Λονδίνο και ισπανικές επιλογές

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (12/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League διεξάγεται το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Στη LaLiga, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Κάντιθ, η Βαγιεκάνο τη Βιγιαρεάλ και η Ρεάλ Μαδρίτης τη Λεβάντε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σοσιεδάδ – Κάντιθ (20:00)

Η Σοσιεδάδ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Λεβάντε. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Παραμένει σταθερά σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Η Κάντιθ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 την Έλτσε και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Πριν το ξεκίνημα της 36ης αγωνιστικής είχε διαφορά +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Σοσιεδάδ έχει προβάδισμα, τη στιγμή που η Κάντιθ ψάχνει για βαθμούς. Πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.60.

Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00)

Η Βαγιεκάνο προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, ενώ παραμένει αήττητη για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές. Έχοντας εξασφαλίσει με σχετική ευκολία την παραμονή στην ισπανική Λα Λίγκα, παίζει χωρίς άγχος και βαθμολογικό κίνητρο. Η Βιγιαρεάλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη. Διατηρείται σταθερά στην 7η θέση, που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και τη Βιγιαρεάλ να έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Επιλογή το combo 2+Under 4.5 Goals με 2.02 απόδοση.

Τότεναμ – Άρσεναλ (21:45)

Η Τότεναμ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Λίβερπουλ. Πλέον απέχει στο -4 από την τετράδα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο σημερινό ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Έχει προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε περίπτωση νίκης «κλειδώνει» την είσοδο στην τετράδα.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν για το τρίποντο, σε παιχνίδι που περιμένουμε να κριθεί σε υψηλό σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε (22:30)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της πόλης. Έχει ήδη εξασφαλίσει το φετινό πρωτάθλημα στην ισπανική Λα Λίγκα, ενώ το μυαλό όλων βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ. Η Λεβάντε νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Σοσιεδάδ. Απέχει στο -6 από την παραμονή στην κατηγορία, η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Η Λεβάντε θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παίξει ελεύθερα και όλα οδηγούν σε ματς με αρκετά τέρματα. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goals με 1.98 απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...