roumeliotis

Carwiz

Τρία combo και ελληνικό G/G 2.02

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου: (07/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία. Στην Premier League, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τότεναμ. Στη Serie A, η Λάτσιο παίζει με τη Σαμπντόρια. Στη LaLiga, η Μπέτις αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30)

Ο Απόλλων Σμύρνης πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, διαλύθηκε με σκορ 5-1 στην έδρα του Ιωνικού. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στο -4 από τη θέση των μπαράζ στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Λαμία προέρχεται από μεγάλο διπλό, με τη νίκη 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σε περίπτωση που δεν ηττηθεί στο σημερινό παιχνίδι θα αποφύγει και μαθηματικά τον απευθείας υποβιβασμό.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.02 απόδοση.

Λίβερπουλ – Τότεναμ (21:45)

Η Λίβερπουλ νίκησε για δεύτερη φορά τη Βιγιαρεάλ, με συνολικό σκορ 5-2 προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 απέναντι στη Νιούκαστλ, συνεχίζει να απέχει στο -1 από την κορυφή. Η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Λέστερ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο -2 από την τετράδα στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Λίβερπουλ, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.95.

Λάτσιο – Σαμπντόρια (21:45)

Η Λάτσιο νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-3 τη Σπέτσια. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει σταθερά μέσα στην εξάδα και έχει προβάδισμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σαμπντόρια επικράτησε με σκορ 1-0 της Τζένοα στο ντέρμπι της Γένοβας. Έκανε αποφασιστικό βήμα στη μάχη της παραμονής, αποσπάστηκε στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.70.

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00)

Η Μπέτις προέρχεται από τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα. Απέχει στο -3 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει κατακτήσει το Κόπα ντελ Ρέι. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Μαγιόρκα. Σε ακόμα μία αναμέτρηση προβλημάτισε αμυντικά, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 4/5 τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Μπέτις παίζει ρέστα στη μάχη της τετράδας, η Μπαρτσελόνα σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...