roumeliotis

lentiamo

Με 1.85 Ίντερ, ισπανικό combo και Γκιμαράες

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (06/05) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Έμπολι και η Τζένοα τη Γιουβέντους. Στη LaLiga, η Λεβάντε φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ. Στην Primeira Liga, η Μποαβίστα αντιμετωπίζει την Γκιμαράες. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ίντερ – Έμπολι (19:45)

Η Ίντερ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Ουντινέζε. Απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν, στη μάχη για την κατάκτηση της φετινής Σέριε Α Ιταλίας. Η Έμπολι ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την Τορίνο. Μετράει μόλις μία νίκη στις 18 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: 8 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Ίντερ να πάρει μία εύκολη νίκη. Επιλογή το combo 1+Over 3.5 Goals με 1.85 απόδοση.

Τζένοα – Γιουβέντους (22:00)

Η Τζένοα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Σαμπντόρια στο ντέρμπι της Γένοβας. Προέρχεται από μόλις ένα τρίποντο στις πέντε (4 ήττες) πρόσφατες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, διατηρείται σταθερά σε θέση υποβιβασμού. Η Γιουβέντους νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Βενέτσια. Αποτέλεσμα που της εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη για πέντε (4 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και την Τζένοα να «καίγεται» για τη νίκη. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.00.

Λεβάντε – Σοσιεδάδ (22:00)

Η Λεβάντε προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Βαλένθια. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό και μειώνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες στη μάχη της παραμονής στην ισπανική Λα Λίγκα. Η Σοσιεδάδ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Βαγιεκάνο. Συμπλήρωσε τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, παραμένει σταθερά στην εξάδα.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Σοσιεδάδ και έχει προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Μειώνουμε το ρίσκο με το combo X2+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.83.

Μποαβίστα – Γκιμαράες (22:15)

Η Μποαβίστα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Μορεϊρένσε. Αποτέλεσμα που διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές. Η Γκιμαράες προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σάντα Κλάρα. Μετράει ένα τρίποντο στις τέσσερις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σταθερά στην εξάδα.

Προγνωστικό: Πιο ποιοτική ομάδα η Γκιμαράες και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.27 απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...