roumeliotis

leptokariopoulos

Νάπολι, συνδυαστικό και G/G με 1.90

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (17/01) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από τη Σέριε Α Ιταλίας. Η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια, ενώ την ίδια ώρα (19:30) η Μίλαν υποδέχεται τη Σπέτσια. Αργότερα (21:45), η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Τζένοα. Για να δείτε δεκάδες επιλογές και αναλύσεις, μπείτε στο Sportbet.gr

Μπολόνια – Νάπολι (19:30)

Η Μπολόνια ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Κάλιαρι. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, σε αυτό το διάστημα υπέστη τέσσερις ήττες.

Η Νάπολι ηττήθηκε 5-2 στην παράταση από τη Φιορεντίνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο 1-0 επί της Σαμπντόρια, με γκολ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Μπολόνια θα έχει σημαντικές απουσίες και η Νάπολι έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2).

Μίλαν – Σπέτσια (19:30)

Η Μίλαν νίκησε εντός έδρας 3-1 την Τζένοα στην παράταση, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Βενέτσια, σημειώνοντας τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ίντερ.

Η Σπέτσια πήρε εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Τζένοα, με τέρμα που πέτυχε στο 14ο λεπτό του αγώνα. Σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, βρίσκεται στο +3 από τη 18η θέση.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μίλαν αναμένεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.65.

Φιορεντίνα – Τζένοα (21:45)

Η Φιορεντίνα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 5-2 στην παράταση απέναντι στη Νάπολι. Προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Στη Σέριε Α Ιταλίας ηττήθηκε 4-0 στην έδρα της Τορίνο, σε παιχνίδι που προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή της. Συμπλήρωσε τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και χάνει έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Η Τζένοα ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Μίλαν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Παρελθόν αποτελεί ο Αντρέι Σεβτσένκο, που έμεινε στην τεχνική ηγεσία για μόλις 10 παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Σπέτσια και βρίσκεται σταθερά σε θέση υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Φιορεντίνα είναι το φαβορί, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δέχεται γκολ με ευκολία το τελευταίο διάστημα και η Τζένοα μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.90.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...