roumeliotis

lentiamo

Δύο G/G, Αστέρας Τρίπολης και combo 2.12

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (15/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι. Στην ελληνική Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο. Στη Serie A, η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Τορίνο. Τέλος στο Κύπελλο Ισπανίας, Μπέτις και Σεβίλλη κοντράρονται στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Για περισσότερες επιλογές επισκεφθείτε το Sportbet.gr.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (14:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με το οριακό 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Η Τσέλσι έκανε δύο νίκες με την Τότεναμ και με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λίβερπουλ, σε αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να νικήσει και να ηττηθεί. Απέχει στο -10 από την κορυφή και το σημερινό παιχνίδι κρίνεται κομβικό.

Προγνωστικό: Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι έχει ρυθμό και σκοράρει με ευκολία το τελευταίο διάστημα. Περιμένουμε τέρματα εκατέρωθεν, ποντάρισμα στο Goal/Goal.

Σαμπντόρια – Τορίνο (16:00)

Η Σαμπντόρια ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Νάπολι, με γκολ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεύτερη σερί ήττα και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από εννέα υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η Τορίνο ήταν καταιγιστική και διέλυσε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 4-0 τη Φιορεντίνα. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Η Σαμπντόρια αναμένεται να βγάλει αντίδραση, τη στιγμή που η Τορίνο βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ. Αρκετά πιθανό να σκοράρουν αμφότερες, επιλογή το Goal/Goal.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας 1-0 τον ΟΦΗ, με γκολ στο 38ο λεπτό. Δεύτερο σερί τρίποντο στην Αρκαδία, ενώ παραμένει αήττητος για τέσσερα (3 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Βόλος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από εννέα (3 ισοπαλίες, 6 ήττες) αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ισχυρός εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Βόλος δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να ηττηθεί. Προβάδισμα στον άσο (1).

Μπέτις – Σεβίλλη (22:30) 

Η Μπέτις προέρχεται πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα.

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Χετάφε και συνέχισε την ανοδική πορεία. Αήττητη για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη μάχη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στην Μπέτις, πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goal σε ικανοποιητική απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...