roumeliotis

leptokariopoulos

Αγγλικά γκολ και combo 1.78 και 1.98

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/11) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Κύπρο διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει την Ομόνοια. Στην Championship Αγγλίας, η Ντέρμπι υποδέχεται την ΚΠΡ. Στη LaLiga, η Οσασούνα φιλοξενεί την Έλτσε, που θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (20:00)

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές στο κυπριακό πρωτάθλημα, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Η Ομόνοια προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Καραμπάχ. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το εντός έδρας τρίποντο (3-0) απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Δεύτερη σερί επιτυχία εντός συνόρων, ενώ κράτησε το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Το μεγάλο ντέρμπι στην Κύπρο, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Οριακά φαβορί η Ομόνοια σε ματς, που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το combo X2+Under 3.5 Goals.

Ντέρμπι – ΚΠΡ (21:45)

Η Ντέρμπι απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Φούλαμ στο Λονδίνο. Έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, διατηρείται σταθερά στην τελευταία θέση καθώς της έχουν αφαιρεθεί βαθμοί. 

Η ΚΠΡ επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Χάντερσφιλντ, με γκολ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεύτερη σερί νίκη και παραμένει αήττητη στις πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και αναμένεται να δοθεί μάχη για το τρίποντο. Αμφότερες σκοράρουν με σχετική συνέπεια, πάμε με το Goal/Goal.

Οσασούνα – Έλτσε (22:00)

Η Οσασούνα συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αντιστάθηκε όσο μπορούσε και έδειχνε να κρατάει τον βαθμό, τελικά δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 87′ και έφυγε με άδεια χέρια από το «Μετροπολιτάνο». Χωρίς νίκη για πέντε σερί αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, απολογισμός: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η Έλτσε πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε (3-0) εντός έδρας από την Μπέτις με συνοπτικές διαδικασίες. Δέχθηκε τρία γκολ μέχρι το 27ο λεπτό και απέτυχε να αντιδράσει. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις έξι (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες σε κάκιστο μομέντουμ, σε αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό. Οριακά πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα η Οσασούνα, ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1Χ+Over 1.5 Goal.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...