roumeliotis

Carwiz

Με 1.95 Κάλιαρι και κυπριακό combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (26/11) περιέχει τρεις επιλογές από τη δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Κύπρο, ο τελευταίος της βαθμολογίας Εθνικός Άχνας θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό απέναντι στον σταθερό Ολυμπιακός Λευκωσίας. Στη Serie A διεξάγεται το εξάποντο με φόντο την παραμονή, όπου η Κάλιαρι φιλοξενεί τη Σαλερνιτάνα. Στη LaLiga, η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Γρανάδα.

Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός Λευκωσίας (19:00)

Ο Εθνικός Άχνας συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από την Πάφο. Μετά από 10 αγωνιστικές ακόμα δεν έχει νίκη, με μόλις δύο βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Ηλίας Χαραλάμπους, χρέη υπηρεσιακού θα εκτελέσει ο Μπόγιαν Μαρκόφσκι μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 την Ανόρθωση. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνει την 4η θέση με 15 πόντους.

Προγνωστικό: Σταθερά σε καθοδική πορεία ο Εθνικός Άχνας, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρουσιάζει σταθερή εικόνα. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πάμε με το combo X2+Over 1.5 Goals.

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (21:45)

Η Κάλιαρι απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Σασουόλο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το σερί των τεσσάρων ηττών, ενώ συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν και στα 13 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η Σαλερνιτάνα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Σαμπντόρια. Μετράει μόλις μία νίκη στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις, σε αυτό το διάστημα υπέστη πέντε ήττες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και ισοβαθμεί στους επτά πόντους με την Κάλιαρι.

Προγνωστικό: Κρίσιμη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, με την Κάλιαρι να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο, επιλογή ο άσος (1).

Μπιλμπάο – Γρανάδα (22:00)

Η Μπιλμπάο κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Λεβάντε. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, απολογισμός: τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις.

Η Γρανάδα διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, καθώς δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων. Μετά από 13 αγωνιστικές έχει μαζέψει 11 πόντους και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Η Μπιλμπάο εμφανίζεται προβληματική στο σκοράρισμα. Η Γρανάδα θα παίξει μαζικά άμυνα για να περιορίσει τους Βάσκους, σε ζευγάρι που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...