roumeliotis

Carwiz

Με έδρες στην Ιταλία και ισπανικά γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (26/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από δύο πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στη Serie A διεξάγονται οι αναμετρήσεις: Μίλαν-Τορίνο, Βενέτσια-Σαλερνιτάνα και Σπέτσια-Τζένοα. Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Κάντιθ.

Σπέτσια – Τζένοα (19:30)

Η Σπέτσια ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια. Μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα μετράει τέσσερις ήττες! Μετά από εννέα αναμετρήσεις στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις.

Η Τζένοα προέρχεται από ήττα με σκορ 3-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τορίνο. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Αμφότερες σε κάκιστο μομέντουμ και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Ομάδες με αστάθεια στην άμυνα και καταλήγουμε στο Goal/Goal. 

Βενέτσια – Σαλερνιτάνα (19:30)

Η Βενέτσια ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Σασουόλο. Μετράει ένα τρίποντο στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες συνολικό απολογισμό. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις οκτώ από τις εννέα φετινές υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Η Σαλερνιτάνα πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-2 από την Έμπολι. Δέχθηκε τρία τέρματα μέχρι το 13ο λεπτό της αναμέτρησης και τέθηκε νοκ άουτ από νωρίς. Κράτησε το μηδέν μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Μονομαχία με φόντο την παραμονή έστω και αν βρισκόμαστε μόλις στο 1/3 της σεζόν. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οριακό προβάδισμα η Βενέτσια. Επιλογή ο άσος (1).

Μίλαν – Τορίνο (21:45)

Η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 της Μπολόνια σε αναμέτρηση θρίλερ. Πέτυχε το πέμπτο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, ενώ παραμένει αήττητη μετά από εννέα (8 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές. Σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών της Νάπολι, συγκατοικεί στην κορυφή με τους «παρτενοπέι».

Η Τορίνο επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-2 κόντρα στην Τζένοα. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μίλαν, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και σκοράρει με ευκολία. Δύσκολα θα αντισταθεί η ασταθής Τορίνο, πάμε με τον άσο (1).

Βιγιαρεάλ – Κάντιθ (22:30)

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Μπιλμπάο. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στην ισπανική Λα Λίγκα, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η Κάντιθ συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από την Αλαβές. Παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη αγωνιστική, μετράει μία μετά από 10 (4 ισοπαλίες, 5 ήττες) φετινές αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Η Βιγιαρεάλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και καλείται να αντιδράσει. Η Κάντιθ δεν έχει περιθώρια και λογικά θα επιδιώξει να πάρει περισσότερα ρίσκα. Ποντάρισμα στα 2-4 Goals. 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...