roumeliotis

leptokariopoulos

Έξι ντερμπάρες με γκολ, σημεία και combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (24/10) περιλαμβάνει έξι επιλογές από τα ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στη LaLiga διεξάγεται το κλάσικο, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ. Στη Serie A ξεχωρίζουν τα ντέρμπι από τα ζευγάρια: Ίντερ-Γιουβέντους και Ρόμα-Νάπολι. Στη Ligue 1, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό κλασίκ.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Πήρε το πρώτο τρίποντο στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με ανατροπή και σκορ 3-1 κόντρα στη Βαλένθια. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απολαυστική στην Ουκρανία και διέλυσε με το εντυπωσιακό 5-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στη Λα Λίγκα είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Εσπανιόλ. Ήταν η πρώτη μετά από 25 αγωνιστικές!

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, ταυτόχρονα και με αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι δύο μονομάχοι στο κλάσικο, επιλογή το Goal/Goal.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 απέναντι στην Αταλάντα. Έβγαλε αντίδραση αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 28ο λεπτό, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα 4-2 στην έδρα της Λέστερ. Η Λίβερπουλ είναι απολαυστική το τελευταίο διάστημα και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε 3-2 στη Μαδρίτη την Ατλέτικο, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 5-0 τη Γουότφορντ. Αήττητη και στις 12 (9 νίκες, 3 ισοπαλίες) φετινές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες με τρομακτική ικανότητα στο σκοράρισμα, σε αναμέτρηση που αναμένεται να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals.

Ρόμα – Νάπολι (19:00)

Η Ρόμα πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διαλύθηκε στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ με 6-1! Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους 1-0, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Νάπολι πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 της Λέγκια Βαρσοβίας. Στη Σέριε Α Ιταλίας είναι μέχρι στιγμής το αφεντικό στον πίνακα της βαθμολογίας. Μετά από οκτώ αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προγνωστικό: Η Ρόμα μετά το κάζο στη Νορβηγία αναμένεται να παρουσιαστεί πιο προσεκτική. Η Νάπολι κάποια στιγμή θα πετάξει βαθμούς και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο «Ολίμπικο». Ποντάρισμα στο 1Χ.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, με το εκτός έδρας 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκούρτης. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, προέρχεται από τη νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτέλεσμα που τον βρίσκει στην κορυφή μετά από έξι αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση και επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Κοπεγχάγης για το Κόνφερενς Λιγκ. Έχει επτά βαθμούς και καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με το χορταστικό 4-4 απέναντι στον Βόλο. Αήττητος για οκτώ (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και εμφανίζονται συνεπείς στο σκοράρισμα. Ντέρμπι που θα κριθεί λογικά με τέρματα εκατέρωθεν και καταλήγουμε στο Goal/Goal.

Ίντερ – Γιουβέντους (21:45)

Η Ίντερ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ. Πήρε την πρώτη νίκη στον φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κρατήθηκε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Η Γιουβέντους συνέχισε την ανοδική πορεία και νίκησε εκτός έδρας τη Ζενίτ 1-0, με γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Προέρχεται από έξι σερί νίκες σε επίσημες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο πρόσφατη επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα το εντός έδρας τρίποντο (1-0) απέναντι στη Ρόμα.

Προγνωστικό: Η Ίντερ θα αναζητήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να τονώσει το ηθικό της. Η Γιουβέντους ναι μεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή θα της γυρίσει η τύχη την πλάτη. Πάμε με τον άσο (1).

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Η Μαρσέιγ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με τη Λάτσιο για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-1 της Λοριάν, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 τη Λειψία. Μετά από τρεις αναμετρήσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μαζέψει επτά πόντους και βρίσκεται στην κορυφή. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας προέρχεται από την οριακή νίκη 2-1 επί της Ανζέ και παραμένει σταθερά στην κορυφή.

Προγνωστικό: Η Μαρσέιγ θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το τρίποντο της τελευταίας αγωνιστικής. Δεδομένη η ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν, επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goals.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...