roumeliotis

leptokariopoulos

Με 2.20 της Ίντερ και...παιχνίδι με Goal

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/10) περιλαμβάνει τρεις επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο. Στην Premier League, η Γουότφορντ θα παραταχθεί με νέο τεχνικό υποδεχόμενη τη Λίβερπουλ. Στη Serie A, η ντεφορμέ Λάτσιο φιλοξενεί την Ίντερ. Στη LaLiga, Λεβάντε και Χετάφε άλλαξαν τεχνικούς και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν.

Γουότφορντ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Γουότφορντ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Λιντς. Δέχθηκε το κρίσιμο γκολ στο 16ο λεπτό, απέτυχε να βγάλει αντίδραση και ο τεχνικός Χίσκο Μουνιόθ αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης ο έμπειρος Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Λίβερπουλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε και στις δύο περιπτώσεις με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Αήττητη και στις 10 φετινές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, απολογισμός: επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Δεδομένη η ποιότητα της Λίβερπουλ μεσοεπιθετικά. Η αλλαγή τεχνικού στη Γουότφορντ λογικά θα λειτουργήσει θετικά και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals. Δες το στη Novibet.

Λάτσιο – Ίντερ (19:00)

Η Λάτσιο πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Μπολόνια. Προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλία. Η Ίντερ επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Σασουόλο. Μετά από επτά αγωνιστικές παραμένει αήττητη, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Ίντερ βρίσκει αρκετούς τρόπους να σκοράρει και έχει οριακό προβάδισμα. Επιλογή το διπλό (2). Δες το στη Bet365.

Λεβάντε – Χετάφε (19:30)

Η Λεβάντε συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 75ο λεπτό, αστόχησε πέναλτι στο 85′ και απέτυχε να αντιδράσει. Χωρίς νίκη μετά από οκτώ (4 ισοπαλίες, 4 ήττες) φετινές αγωνιστικές, με τον τεχνικό Πάκο Λόπεθ να αποτελεί παρελθόν. Η Χετάφε έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σοσιεδάδ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε τραγική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία. Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ, με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να είναι ο αντικαταστάτης.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και θα παραταχθούν με νέους τεχνικούς. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, σε αναμέτρηση που ακροβατεί μεταξύ Under/Over. Επιλογή τα 2-3 Goals.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...