roumeliotis

lentiamo

Γαλλικά γκολ με 1.83 και δύο combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/10) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Bundesliga, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία και στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ την Κορτράικ. Στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Ανζέ. Στην Championship, η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Μπέρμιγχαμ.

Χόφενχαϊμ – Κολωνία (21:30)

Η Χόφενχαϊμ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Στουτγκάρδη. Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και σε γενικές γραμμές, ήταν από τις ομάδες που χρειαζόταν τη διακοπή. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Κολωνία νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 την Γκρόιτερ Φιρτ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε πέντε (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) αγωνιστικές, το Goal/Goal εμφανίστηκε και στα επτά φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals. 

Κλαμπ Μπριζ – Κορτράικ (21:45)

Η Κλαμπ Μπριζ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Άντερλεχτ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 75ο λεπτό. Έμεινε για δεύτερο αγωνιστική χωρίς τρίποντο, ενώ παρέμεινε αήττητη για τέταρτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Η Κορτράικ έμεινε στο εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Σαρλερουά, σε παιχνίδι που προηγήθηκε δύο φορές. Μία ήττα στα έξι πρόσφατα ματς, με απολογισμό: δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Λογικά θα το κάνει με σχετικά εύκολο τρόπο, πάμε με το συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goals. 

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη στην πρώτη βαθμολογική απώλεια της σεζόν στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Ρεν και δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των οκτώ αγωνιστικών. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο αποψινό παιχνίδι. Δεν υπολογίζονται οι Μαρκίνιος (στόπερ), Παρέδες (χαφ), Ντι Μαρία (εξτρέμ), Μέσι και Νεϊμάρ (επιθετικοί). Η Ανζέ πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία μέχρι στιγμής. Έχει μαζέψει 16 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στη Μετς.

Προγνωστικό: Με σημαντικές απουσίες η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ανζέ μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις και να δημιουργήσει προβλήματα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal. 

Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ (22:00)

Η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Στόουκ, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 79ο λεπτό. Πρώτη φετινή ήττα στην Τσάμπιονσιπ, μετά από 11 αγωνιστικές έχει απολογισμό: 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς. Η Μπέρμιγχαμ συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας 3-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, σε αυτό το διάστημα μάζεψε μόλις ένα βαθμό.

Προγνωστικό: Η Γουέστ Μπρομ αναμένεται να αντιδράσει μετά την πρώτη φετινή ήττα. Σε κάκιστο μομέντουμ η Μπέρμιγχαμ και δύσκολα θα απειλήσει. Προβάδισμα στον άσο (1).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...